2777
2789

خلاصه میگم طولانی نشه 

خانواده من ۳روز مسافرتن ما پریشب به دلیل اتفاقی تا ۴ بیمارستان بودیم دیشبم همسرم ب شدت خسته بود 

دقیقا من برعکس اون بودم 

خابید 

سوالم اینه این حرکت طبیعی یا من براش جذاب نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس بلد باشه فاصله درست با ادما رو رعایت کنه برنده است

خب این حرف واقعا سنگین با تجربه بدست میاد 

الان فکر کن امروز همسرم پیشم بود من باید فاصله بگیرم یا بگم بریم بیرون یا باهاش همکاری کنم ؟؟؟؟

اگه همکاری کنم اونوقت مبشه هروقت اون بخاد که 

فقط وابسته نشو درگیرش نشو مدام ابراز علاقه نکن بهش همین‌ مردا خیلی بی معرفتن خیلی

ن اون خیلی بهم ابراز علاقه میکنه 

من این جوری نیستم 

الان امروز اومد پیشم من باید بگم خستم ؟

ن بابا خسته بوده خوابیده.ولی کلا اوایل خودتو بگیر هرچی بیشتر خودتو بگیری و بهش رو ندی بیشتر جذبت ...

اخه این پیشنهاد غلطیه که میدین و ممکنه باعث اختلاف و سردی شون بشه؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ن اون خیلی بهم ابراز علاقه میکنه من این جوری نیستم الان امروز اومد پیشم من باید بگم خستم ؟

ناز کردن بلد نیستی،  نه!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ن اون خیلی بهم ابراز علاقه میکنه من این جوری نیستم الان امروز اومد پیشم من باید بگم خستم ؟

چرا امروزتو بخاطر دیشبخراب کنی؟ خسته بوده خوابیده اکی .

از امروزتون لذت ببر کیفشو ببر