2777
2789

من اصلا اصلا امید نداشتم سال دوازدهم سه تا پریمو افتادم رتبه بالای صد هزار شد 

تا اینکه تصمیم گرفتم بشینم بخونم 

منابعمو تهیه کردم از کتاب و استاد گرفته تا یه مشاور اوکی 

از روزی چهار ساعت خوندم و الان مشاوران تا ۱۲ساعت برام رسونده 

این روزاهم ک هم استرس هست هم باید خوند ، اما به قول مشاورم ک همین چند روز آخر هر ساعتش میتونه اندازه یک روز قبل عید ارزش داشته باشه اگه با کیفیت بخونید و خودتونو نبازید 

بچه هاییم ک امسال تازه دوازدهم هستین با انرژی شروع کنید قطعا کسی موقع شروع از من بدتر نبوده

ترازی ک من از کنکور قبلیم آوردم بد بینانه تمرین حالت میشه زیر هشت هزار 

سر جمع هفت ماه خوندم!اونم با پایه ضعیف 

پس اصلا کم نیارید

من امسال سال اولم بود و هیچیم نخوندم میخوام پشت کنکور بمونم بنظرت از الان شروع کنم دیر نیست؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امسال سال اولم بود و هیچیم نخوندم میخوام پشت کنکور بمونم بنظرت از الان شروع کنم دیر نیست؟

عالیه اگه خواستی همه منابعی رو بهت میگم 

من تازه با روحیه داغون و کنایه اطرافیان خوندم امسالو

من‌گند زدم و امسال مبخوام دوباره پشت بمونم 

الانم جمعه کنکوره و من بدبخت درگیر اسباب کشی قبلشم عروسی خواهرم بود با این اوضاع توقع دارن امسال قبول شم

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱
عالیه اگه خواستی همه منابعی رو بهت میگم من تازه با روحیه داغون و کنایه اطرافیان خوندم امسالو

من واسه ریاضی و زیست آی کیو شیمی مبتکران و فیزیک خیلی سبز دارم خوبن؟

منم امسال روحیم داغون بود از یه طرفم رشته تاپ میخوام همش میگم الان دیره💔

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂