2777
2789
عنوان

در کیک پز برقی و مگه میشورن

82 بازدید | 14 پست

مامانم برداشته شسته 

یعنی دیگه دارم از دست کاراش دیوونه میشم 

به هر حرفی اش عمل میکنم پشیمون میشم 

بهشم میگی میگه انسان جایز الخطاست 

خب چقدررررر یه بار  ، دو بار موندم از دستش چیکار کنم 

کیک پز و نزنه به برق ، برق بگیرتش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناها ما پیرزن بنده خدا تلویزیون شسته بود

خدایاا

مامان من برداشت بخاریو شست الان کار نمیکنه گاز و شسته روی یخچالو میشوره 

اصلا موندم چیکار کنم بعد میگم بابا وسواسی بیا بریم مشاوره میگه نه من وسواسی نیستم تمیزم🤦🏻

خدایاامامان من برداشت بخاریو شست الان کار نمیکنه گاز و شسته روی یخچالو میشوره اصلا موندم چیکار کنم ب ...

اینارو ماهم میشوریم ولی کیک پز تاحالا نشستیم😅 بعدشم اونا خیلی حساسن همینطوری خراب میشن چه برسه بشوری 

فک کنم خراب بشه 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اینارو ماهم میشوریم ولی کیک پز تاحالا نشستیم😅 بعدشم اونا خیلی حساسن همینطوری خراب میشن چه برسه بشور ...

نمیدونم واقعا 

خیر سرم میخواستم خامه کشی یاد بگیرم 

نمیدونم واقعا خیر سرم میخواستم خامه کشی یاد بگیرم

تو ماکروفر بپز خب بعدشم فک‌کنم بیرون جدا درشو می‌فروشن 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

خدایاامامان من برداشت بخاریو شست الان کار نمیکنه گاز و شسته روی یخچالو میشوره اصلا موندم چیکار کنم ب ...

مامان منم سالهاست همه اینا رو میشوره و مشکلی پیش نیومده  برا وسایلش فقط دستای خودش داغون شده از این همه سابیدن و شستن .اون کیک پزم بزارید چند روز بمونه خشک میشه استفاده کنید