2777
2789
عنوان

بیاید عکسمو بزارم ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 22 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیوونه ای یا خودتو می‌زنی به دیوونه ای

دیوونه ام 

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

با چال دماغات نظر بدیم؟

اکثر صورتم داخل عکس بود یه پیشونی و نبود 

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

آخه چه تغییری میخوای داشته باشی

لبامو دوست ندارم

اکثر صورتم داخل عکس بود یه پیشونی و نبود

ولم کن بابا یه چال دماغ و یه لب مگه بیشتر معلوم بود اونم موصوع تاپیکی که قرار بود درباره چهره و تغییراتش نظر بدیم

این سایت هم که ریده باید دوساعت صبر کنیم تا یه عکسلود شه بعد شماها اینجوری عکس میذارید و خُنک بازی

آباد باشی ای ایران...آزاد باشی ای ایران🕊☀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  18 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  19 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش