2777
2789

سلام

دقت کردین یا من اینجوری حس میکنن

طرف با یکی رل زده وسط چت با اون با یکی دیگه اشنا شده.

به راحتی میگه اولی دوس نداشتم بعد ۶ روز بهش گفتم ولی میترسم کات کنم

حالا با دومیمم تو رابطه اس😂😂

جالبه تو کامنتا همه حقم بهش میدن 

اگه این‌ماجرا پسر میگف کلی فحشش میدادیم

هم جنسامون دارن عجیب میشن واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ولا .حد و مرزا خیلی وقته شکسته شدن .ولی باز ب گرد پای اون متاهل حرومی  ک با یکی دیگه تو رابطس نمیرسه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

هیچ دلیلی ندارید هیچی

انقدر انگلمون دادین اینجور شدیم😂

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

من نظر شخصیمو میگم‌شاید درست نباشه ولی به نظر من اگه دو تا خواستگار همزمان اومد اشکالی نداره با جفتشون فقط در حد آشنایی آشنا بشی نه قول و قراری نه وعده ای بعد انتخاب کنی چون خانمها همیشه حق انتخاب ندارن البته تو دوستی نمیدونم شاید درست نباشه ولی خیلیا بودن وسط یه دوستی با آدم مزخرف کیس خوب رو از دست دادن و زمان برنمیگرده

بله بله😂😂یعنی از نطر شما با ۲ نفر همزمان حرف بزنی خیانت نیس

البته  رابطه که شما مد نطرته شاید با چیزی که من نظر مه فرق بکنه

اگر در حد شناخت هست ایرادی نداره.

اگر در حد پارتنر و ازدواج سفید هست ،خب اون و نمیدونم،نظری ندارم

من یکی از دوستان رو میشناسم با یکی آشنا شد حس کرد طرف یک جوریه بعد همون زمان به پیشنهاد دیگه گرفت با کلی کلنجار با خودش با دومی هم در حد آشنایی آشنا شد  آخرش سر یکماه اولی رو گذاشت کنار و با دومی دوست شد و ازدواج کرد و راضیه اولی واقعا بد بود البته هیچ قول و قراری هم با اولی نداشت بعد فهمید خیلی هم هول بوده طرف

بله بله😂😂یعنی از نطر شما با ۲ نفر همزمان حرف بزنی خیانت نیس

با دو نفر اگه در حد حرف نرماله و وعده وعید نمیدید نه اشکال نداره تا سریع یکیو انتخاب کنی دومی رو بذاری کنار البته اگه خواستگارن

البته رابطه که شما مد نطرته شاید با چیزی که من نظر مه فرق بکنهاگر در حد شناخت هست ایرادی نداره.اگر ...

اهااا اونو نمیدونی؟

دیگه وقتی با کسی میری تو رابطه یعنی تعهد داری بهش نمیتونی خیانت کنی

اینو شما دقیقا چرا نمیدونید

از نظر من اشنایی هم باید با تعهد باشه

تو نمیتونی همزمان با ۳ نفر اشنا بشی تا یکیو انتخاب کنی مگه بقالیه

من نظر شخصیمو میگم‌شاید درست نباشه ولی به نظر من اگه دو تا خواستگار همزمان اومد اشکالی نداره با جفتش ...

خوب عزیزم‌این‌خیانته دیگه

مثلا من با یکی دوست بشم پارتنرم باشه

۲ ماه بعد یه پسر خیلی بهتر بیاد بعد ولش کنم بگم اینجور دیگه گیرم نمیاد؟

یک‌نمونه لاشی بازیه دیگه

اصولش اینه تا مطمعن نشی وارد رابطه با کسی نشی

اگه هم وارد شدی باید پاش واستی نمیتونی بی دلیل ولش کنی 

میتونیی ولی دور از انسانیته

اگه هم دلیل کافی داری باید صحبت کنی کات کنی

بعد اون اگه کسی بود فکر کنی

خوب عزیزم‌این‌خیانته دیگهمثلا من با یکی دوست بشم پارتنرم باشه۲ ماه بعد یه پسر خیلی بهتر بیاد بعد ولش ...

نه دارم میگم وقتی با نفر اول هنوز اکی نیستی دارید صرفا چت میکنید و حتی طرف هم اکی صد در صدی نداده. خانمها ممکنه به خاطر یه کیس نامناسب کیس مناسبی که هموزمان اومده رو از دست بدن آقایون همیشه میتونن پیشنهاد بدن خانمه که ضرر میکنه