2777
2789
عنوان

ريزش شديده مو .خانوما ميشه لفطن بياين كمك؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بروحتماااااااااااااا تلپیک محلو ل برای ریزش مو روحتمااااااابخون بهت قول میدم ریزشت خوب شه عکس هم هست تواین تاپیک ازکسایی که قبل استفاده ازمحلول موهاشون چجوری بوده وبعدش چجوری حتی یکی واسه شوهرش که جلو سرش طاس بود استفاده کرد مودراورد عکساشم هست یه کاربری به اسم شیوانا اینو یاد داده به بقیه بعدش هم برو تاپیک گیسو کمندا وتبادل نظر کن باهاشون وسوالی هم اگه داشتی ازشیوانا بپرس درعرض ۳ماه هم ریزشت خوب میشه هم موهای جدید وسالم درمیاری هم رشد موهات اضافه میشه وکلی خواص دیگه 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
استارتر بروحتماااااااااااااا تلپیک محلو ل برای ریزش مو روحتمااااااابخون بهت قول میدم ریزشت خوب شه عک ...

عزيزم ممنونم ازت ،من قبلا خيلي اينجا سر ميزدم و مطالبتونو ميخوندم ولي ب تازگي عضو شدم و زياد بلدنيستم چجوري تاپيك محلول ضد ريزش مورو پيدا كنم ؟🙈

عزيزم ممنونم ازت ،من قبلا خيلي اينجا سر ميزدم و مطالبتونو ميخوندم ولي ب تازگي عضو شدم و زياد بلدنيست ...

سرچ کن محلول ضدریزش مونینی سایت خودش میادبالا

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه