2777
2789

دوستاي عزيز من دو ساله ريزش شديددده مو گرفتم 

افسرده شدم ،ميشينم تار ب تاره موهامو ك ميريزه رو ميشمارم روزي٣٠٠تا ميريزه وحشتانكه😔خيلي دارو خوردم ،كلي دكتر رفتم اما اصن فرقي نميكنه ،ازمايش هاي متعدد،هورموني و ....

اخرين بار دكتر ابدالي گفت من ديگه نميدونم چي بهت بدم 😐لفطن اگه كسي تجربه اي ،داره بهم بگه🙏🏻❤️اصفهانم كسي دكتر خيلي خوب ميشناسه ك خودش يا كسي ازش براي ريزش مو نتيجه گرفته بهم بگه ممنونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ذوفن خیلی عالی بود که میگن رفته خارج از کشور.

من برای مشکل پوستی ینفر و اگزمای خودم پیش دکتر راضیه ایرجی رفتم خیلی عالی بود حتی بیماری اون طرفو بااینکه چندسال هیچکس نفهمید چیه ایشون بدون آزمایش فهمید.ولی نمیدونم برای ریزش مو چطوره

دکترذوفن میگن نوبتاش بد گیرمیاد 

من که دیگه دست از دل موهام شستم رفت😞😞😞😞

ریزشش ارثیه 

مشکل داخلی هم ندارم 

جلوی سرم پیداس😞😞😞😞😞

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
من فردا پیشش نوبت دارم خارج نیست

عه خب پس استارتر بنظر من برو پیش دکتر ذوفن چون برادر خودم موهاش دسته ای میریخت چندسال پیش.هرجا رفت فایده نداشت رفت پیش دکتر ذوفن خوب شد موهاش برگشت دیگم نریخت

ذوفن واسه این اگزما واینا خیلی خوبه چون ک دارو ساختنی میده ولی واسه پوست وریزش مو اینا نمیدونم حتی یه بار تو مطبش بودم ک یه اقایی اومده بود خیلی جیغوداد کرد ک نتیجه نگرفته از کارایشون ک منشیشم بهش گفت دیگه نیا خب اگه نتیجه نمیگیری

ذوفن واسه این اگزما واینا خیلی خوبه چون ک دارو ساختنی میده ولی واسه پوست وریزش مو اینا نمیدونم حتی ی ...

ولی برادرای من یکیشو ریزش موهاش خوب شد پیشش یکیشونم پوستش جوشای وحشتناک میزد الان صاف شده

عه خب پس استارتر بنظر من برو پیش دکتر ذوفن چون برادر خودم موهاش دسته ای میریخت چندسال پیش.هرجا رفت ف ...

جدااا میگم شمام همین ذوفنو میگید ک پیره دیگه اره؟شک کردم اخه گفتی خارجم هست گفتم نکنه یکی دیگس

جدااا میگم شمام همین ذوفنو میگید ک پیره دیگه اره؟شک کردم اخه گفتی خارجم هست گفتم نکنه یکی دیگس

آره همون.توی مطبش پر از قاب عکس بود.من پارسال برای ینفر پرسیدم همینجا گفتن رفته خارج و دیگه نیست.مطبش آمادگاهه دیگه؟