2777
2789

البته به منم ربطی نداره ها ولی خب اصولا از معاشرت نزدیک با همچین ادمایی چون زیاد حرص میخورم اجتناب میکنم 

از ادمایی که حقشون و نمیتونن بگیرن و همیشه منتظر نشستن معجزه بشه خیلی حرصی میشم همیشه 🫠بازم میگم نظر شخصیمه و خوش امد و نیامد من مهم نیست 

همینجوری عنوانش کردم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همونجور پرخاشگرها خصوصا زن پرخاشگر هم چندشه

اره دقیقا ادم پرخاشگر هم چه زن چه مرد قابل تحمل نیست مخصوصا اگه کلا ویژگی دائمیشون باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

از شخص بی ادب و مظلوم و ظالم به یه اندازه عصبی میشم

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

از شخص بی ادب و مظلوم و ظالم به یه اندازه عصبی میشم

منم منظورم همچین چیزی بود یعنی از ظالم عصبی میشم ولی از کسی که همیشه مظلوم واقع میشه ام همینطور ،همش تو ذهنم میگم کی میخواد پاشه از حقش دفاع کنه 

منم همچین ادمیم ولی سرنوشت باعث شد اگه روده تحریک پذیر نداشتم این‌طوری نمی‌شدم

چطور ؟روده تحریک پذیر باعث میشه از بحث کردن اجتناب کنید ؟

منم همچین ادمیم ولی سرنوشت باعث شد اگه روده تحریک پذیر نداشتم این‌طوری نمی‌شدم

روده تحریک پذیر علتش درون ریزی هیجانه و خوردن و  سکوت کردن احساسی 

شاید قبل  سندرم روده تحریک‌پذیر اینجور بودی 

بله باعث شده نتونم سرکار برم و در برابر پدر ومادر خوار و ذلیل بشم نه تنها پدر ومادر همه

ای بابا واقعا متاسفم عزیزم راهی برای بهتر شدن نداره ؟

روده تحریک پذیر علتش درون ریزی هیجانه و خوردن و سکوت کردن احساسی شاید قبل سندرم روده تحریک‌پذیر ای ...

اره الان زندگی م جهنمه 😭 از ساعت شش که از خواب بیدار شدم تا الان شاید ده بار گاز دفع کردم با صدای بلند دوبار دفع داشتم حالم از خودم به هم میخوره😭

تنها نیستیناز اینکه یکی نتونه حق خودش رو بگیره واقعا حرصم میگیرهاما از انسان بددهن و بی ادب هم حرصم ...

از ادم بدذات همه بدشون میاد ولی من از اونی که به همچین ادمی اجازه میده بتازونه ام خوشم نمیاد