2777
2789
عنوان

اگه یه نفر هی از بچه شما تعریف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 23 پست
خوب معلومه که پدر مادر از بچه یه چیز هایی هم‌میخوان مثلا لباسشو حمع کنه ظرفشو جمع کنه همش که نمیشه س ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم.خونمون قانون داره.اتاقشو جمع کنه.تختشو مرتب کنه.به اندازه با گوشی بازی کنه...ولی وقتی میره خونه مادر بزرگش.دیگه هییچ قانونی نیست.ساعتها با گوشی بازی کنه.رختخوابشو جمع وپهن کنن‌برن وبیان تنقلات بهش بدن‌‌غذای مورد علاقشو درست کنن..هر کاری کنه قربون صدقش برن..به همین دلیل خونه اونا روترجیح میده.‌متاسفانه برای ما لوس وزبون دراز شده..کوچک هم‌نیست‌۹سالشه

پارسا پسرمامان😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مادرشوهرته یا خواهررشوهر یا جاری کلا فامیل شوهرخیلی حساسین شما خودتون اذیت نکنید

مادر شوهرم که‌از روز اول کلا ازبیخ مخالف من بود و همین باعث شد تو زمانوهایی که از زندگی ام هم راضی هستم  استپ کنم بگم نهومن خوبدنیستم یکی دیگه خوب بود شوهرم اشتباه کرد با من ازدواج کرد خواهر شوهرمم  که کلا  اصلا نمیاد نمیره جاری ام ندارم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اون شخص مادر یا مادر شوهرت نیست؟

نه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا