2777
2789

مثلا الان تستای یک دزس ۱۰۰ تاست خب من طبیعتا نمیتونم همه رو امروز بزنم 

بعد تو درصد گیری تعداد تست میخواد اونجوری دزصدم میاد پایین که  

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

پایین چرا بیاد

ب تعداد درست و غلط و نزده ها بستگی داره ، نه تعداد تست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ربطی نداره که وا

اتفاقا مجموع تست کمتر باشه درصد بیشتر میشه! مثلا تو از پنج تا سه تا درست بزنی درصدت بیشتره یا از ده تا سه تا؟؟ 

مگه این که غلط زیاد بزنی تا درصد بیاد پایین

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره که وااتفاقا مجموع تست کمتر باشه درصد بیشتر میشه! مثلا تو از پنج تا سه تا درست بزنی درصدت ...

الان مثلا من از ۱۰۰ تا تست امروز میخوان فوقش ۳۰ یا ۲۰ بزنم 

حالا ممکنه از اون ۳۰ تا یه مقداریشو نزنم یا اشتیاه  و دزست بزنم چجوری حساب کنم درصدمو؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
الان مثلا من از ۱۰۰ تا تست امروز میخوان فوقش ۳۰ یا ۲۰ بزنم حالا ممکنه از اون ۳۰ تا یه مقداریشو نزنم ...

توی گوگل سرچ کن درصد گیر قلمچی یا ماز بعد اولین سایتی که برات میاد رو باز کن. تعداد غلط و درست و نزده و مجموع رو ازت میخواد وارد میکنی بهت درصد دقیق میده

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

تعداد کل تستایی که زدی رو تقسیم بر ۱۰۰ کن ضربدر تعداد درست کن

خب منم همینو میگم من از اون ۱۰۰ تا امروز نمیخوام همه رو بزنم که فوق ۳۰ تا درصدمو نسبت به اون ۳۰ تا حساب کنم یا صد تا ؟

مثلا از اون ۳۰ تا

۱۰ تا شو دزست میزنم 

۵ تاشو غلط

بقیه هم نمیزنم 

تو محاسبه درصد سوال من اینه منی ک ۱۰۰ تا امروز تو برنامه ام نیست ولی تعداد کل تستا ۱۰۰ من میخوام ۳۰ تاشو کلا امروز جواب بدم چکار کنم

توی گوگل سرچ کن درصد گیر قلمچی یا ماز بعد اولین سایتی که برات میاد رو باز کن. تعداد غلط و درست و نزد ...

خب منم همینو میگم من از اون ۱۰۰ تا امروز نمیخوام همه رو بزنم که فوق ۳۰ تا درصدمو نسبت به اون ۳۰ تا حساب کنم یا صد تا ؟

مثلا از اون ۳۰ تا

۱۰ تا شو دزست میزنم

۵ تاشو غلط

بقیه هم نمیزنم

تو محاسبه درصد سوال من اینه منی ک ۱۰۰ تا امروز تو برنامه ام نیست ولی تعداد کل تستا ۱۰۰ من میخوام ۳۰ تاشو کلا امروز جواب بدم چکار کنم

درصدم و بع تناسب ۳۰ تا بگیرم یا ۱۰۰ تا؟