2777
2789

قدم ۱۶۰ وزنم ۴۷ هست با لباس خونه و راحتی لاغریم مشخصه ولی تو لباس بیرون لاغریم مشخص نیست زیاد دوست دارم اندامم کشیده و لاغر نشون داده بشه تو لباس بیرون هم ولی احساس میکنم چون قدم کوتاهه اصلا مشخص نیست لاغریم .خیلی ناراحتم واقعا نمیدونم چی بپوشم که راضی باشم.کمرم به شدت باریکه سایزم ۳۶ هست ساق پام باریکه رونم متوسطه باسن ندارم زیاد ولی احساس میکنم تو لباس بیرون مثل بعضی دخترا کشیده و باریک به نطرنمیام.ببخشید عزیزان امکان ارسال عکس ندارم به شدت میترسم شناسایی بشم حتی بدون صورت برای همین اطلاعات دقیق دادم از اندامم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد میکنم اگه دوست داری کشیده به نظر بیای شلوار های پارچه ای راسته با پاشنه بلند بپوش و پکراپ پوش و روش هم یه پیراهن بپوش و پیراهن و کمی بزن داخل 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

پیشنهاد میکنم اگه دوست داری کشیده به نظر بیای شلوار های پارچه ای راسته با پاشنه بلند بپوش و پکراپ پو ...

شلوار پارچه ای نداشتم تا حالا عزیزم به نظرت با پارچه ای سنم بالاتر نشون نمیده و اینکه رنگ هم تاثیری داره که شیکترم باشم یا خیر؟

شلوار پارچه ای نداشتم تا حالا عزیزم به نظرت با پارچه ای سنم بالاتر نشون نمیده و اینکه رنگ هم تاثیری ...

راستش شلوار پارچه ای باعث میشه اندام کشیده تر نشون داده بشه من خودم دنبال فشن و استایل زیاد هستم متاسفانه ف...یلتر شکنم وصل نمیشه تا بتونم عکس هاش بفرستم‌ برات

مسلما رنگ های روشن تر هم روی اعتماد به نفس هم‌روحیه تاثیر داره ولی اینکه فرد و‌ لاغر تر نشون میده یا چاقتر؟ راستش من فقط کمی اونم‌با رنگ‌سیاه متوجه شدم که لاغرتر نشون میده

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

مثلا

کراپ تنگ سفید 

پیرهن استخونی یا کرم

شلوار راسته پارچه ای یکم تیره تر از پیرهنی ک گفتم

اما باز برای بلندتر دیدا شدن پیرهن و شلوار یک رنگ باشه موثره

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀

ممنونم عزیزم .رنگ لباس هم تاثیری داره به نطرت تو این قضیه؟

رنگای تیره لاغر تر نشونت میدن شلواراتو ترجیحا آبی،یخی بگیر

ترجیحا واسه شلوارت کمربند هم بگیر،قشنگتره 💕

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

شلوار اسکینی نپوش 

شلوار بگ ، نیم بگ ، راسته بپوش 

سعی کن توی استایلت نهایتا از ۳ رنگ مکمل استفاده کنی 

شلوار و کفشت اگر همرنگ باشند بهتره 

اگر اهل پوشش کوتاهی کراپ کت یا کت کوتاه ، وست کوتاه یا شومیز قد متوسط با شلوار های بالا خیلی خوب میشه 

کیف بزرگ استفاده نکن کیف سایز متوسط استفاده کن 

کتونی لژ دار ، لوفر لژ دار ، کفش عروسکی یا صندل ترجیحا پاشنه ۳ نهایتا ۵ سانت خوب میشه 

اگر اهل عبا پوشیدن هستی عبا های بلند چه جلو بسته چه جلو باز خیلی شیک و متنوع هستند امتحانشون کن خوشتیپ 🫶