رفتم بازار هندونه بگیرم یهو گذرم به بازار ماهی فروشا خورد گفتم یه نیگا بندازم ببینم ماهی خوب چی دارن دیدم همه ظرفاشون خالیه بعد پسر فروشنده گفت ک بله بفرمایید منم فک کردم کلا ماهی تموم کردن گفتم ماهی خوب چی دارین اونم گفت غزل آلا(قزل آلا)....گفتم کیلو چند گفت ۱۲۰ انگاری تازست واسم از تو یخچالشون درآورد بعد پدره اومد گفت پاکش کنم منم موندم تو عمل انجام شده گفتم امممم اره
البته اول قیمت پرسیدم کلا شد ۴۰۰ تومن....برا همین یذره دس دس کردم تا اینکه آقای فروشنده گفت چطور پاک کنم برا کبابی یا سرخ کردن؟! منم گفتم مگه این ماهی رو هم سرخ میکنن بم گفت آره سرخ شدش عالیه ....تو دلم گفتم ب صرفس اگه برا سرخ کردن ببرمش برا دووعده میشه استفادش کرد....شروع کرد ب پاک کردن ماهی وفتی تموم کرد بش گفتم پولک نداره؟!گفت چرا داره بش گفتم پس پاک نکردین پولکارو گفت نیازی نیست اصلا پوست ماهی رو ک نمیخورن!!!منم یهو کپ کردم گفتم آقا با این تعاریف سلیقه هامون متفاوته وگرنه من بچه هام فقط پوست ماهی رو میخورن و گوشتو ب ندرت...نکنه واقعا سرخ شدش خوب نباشه گفت ن خیلی خوشمزه اره منم پوست ماهی رو میخورم بچه هام نمیخورن بهشون میگم بدین من بخورم ...منم فهمیدم یارو سوتی داد بش گفتم پس پولکاش!!!ازم عدر خواهی کرد و گفت ک شرمنده یادم رفت بدون پاک کردن پولکا تیکه تیکه کردم ماهی رو....
نمیدونم چرا اول خواست گولم بزنه تازه طرز حرف زدنم و نوع پوششم ب خنگا هم نمیخورد اینجور میخواس گولم بزنه!!!!!عجیب نیست؟!