2777
2789

من سن کمی دارم بچه هم دارم خانواده شوهرم خیلی اذیتمم میکنن همش حرف میزنن همش شوهرم پول بهم بده دعواعه لباس بخرم همینطور مادرشوهرم هم عجوزه هزاران بار بخاطرش تا مرز طلاق رفتم خواهرشوهرمم یه ادم تهمت زن و دو بهم زن و فضول من جاریم پیام دادیم بهم دیگه این ب بهونه عکس رفته تو گوشی جاریم همه چی خوند اونم حرف زد ولی حرفای من بیشتر و بدترین بودن چون من خیلی اذیت میکنن بااون خوبن همش حرفاشون میشنوم ب روم نمیارم حرفای بدی زدم راجبشون این خواهر شوهرم ک دید رفت ب مادرش گفت همه چیو همش اذیتم میکنن خانواده شوهر خواهر شوهرمم اذیتم میکنن چون خانواده شوهرم پیششون بد من گفتن اینطور میکنن ب من من توسری خورم منم حرفشون زدم تو پیاما اونم همش گذاشت کف دشت مادرش ینی مادرشوهرم و داداش کوچیکش ینی برادر شوهرم ک این فتنس و اینکه من گفتم من خوشم نمیاد ازشون همش خواهر شوهرم خرج میکنه از پدرش بااینکه شوهر داره پیام داد تهدیدم کرد ک میگم ب بابام و شوهرت

خانوما من شوهرم یه ادم به ادم بدیه خیلی بد فهمید با لباسام تو خیابون انداختم البته قبلش منو درحد مرگ میزنه چون زیاد از سر مادرشوهرم کتک خوردم هیچ جوره هم شرایط طلاق ندارم هیچ جوره هیچکس هم نداشتم باهاش دردل کنم بار اولمون هم نیست دردل کنیم تا مرز خودکشی رفتم دوکلام حرف زدم ک کاش نمیزدم خاک برسرم ولی بلور کنین بی گناه اذیتم میکنن خواهرشوهرم گفت روت سیاه فتنه ابروت بردم تو هی خودت خوب نشون میدادی ولی روت سیاه کردم اذیتم کردی ب بابام و شوهرتم میگم چ پیامایی دادی ابروم برد😭😭😭😭

اینقدر ساده ای که با جاری درد دل می‌کنی چه معلوم که جاری خودش نشونشون نداده چت ها رو 

حالا هم کمرنگ شو یک مدت بچسب به زندگیت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیده که دیده به گوز خر اصلا 

بزار بره بگه تو واقعیتو گفتی 

هرغلطی میکنن بکنن کی به کیه . از پس خودت و اونا بربیا 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چرا اخه اینقدر از اول رو دادی بهشون 

هم به شوهرت هم خانوادش

شرایط جدا شدنم نداری اخه

به نظرم سر به سر خووگاهر شوهرت نزار فعلا

نه زنگ بزن و ن پیام بده و جواب پیامشم نده

الان گفته به شوهرت و پدر شوهرت؟ 

بگو همه زنها با جاری درد و دل میکنن، اونی روش سیاهه که می‌ره فضولی و دو به هم زنی 

بگو حرف زدم درد دل کردم دزدی که نکردم 

اذیت نکنید منم خوبی تون و بگم 

تو هم بهش پیام بده بگو اگه بچم بی مادر بشه یا بلایی سر من بیاد خونم و آهم تا ابد دامن تو و زندگیت و میگیره قبلشم به شوهرت و خانواده اش میگم تو با فضولی زندگی من و خراب کردی 

تو هم تهدید و ناله و نفرینش کن بترسونش

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

چرا اینقدر توسری خوری تو هم بزن والا ابروت بردن تو هم ببر  لالمونی نگیر ی حرفی زدن جرشون بده ک دیگه جرات نکنن حرفی بزنن خونشون هم اصلا نرو 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیده که دیده به گوز خر اصلا بزار بره بگه تو واقعیتو گفتی هرغلطی میکنن بکنن کی به کیه . از پس خودت و ...

همش میگم سکه یه پول شدم ابروم برد ادم بده نشونم داد گفت بهم حرفمون میزنی فتنه ای الی بلی هزار حرف زد بهم همش دارم گریه میکنم

همش میگم سکه یه پول شدم ابروم برد ادم بده نشونم داد گفت بهم حرفمون میزنی فتنه ای الی بلی هزار حرف زد ...

اصلا مهم نیست بعد از چند روز یادشون می‌ره 

یه خورده قوی و زرنگ باش، به خود شوهرت خیلی احترام و محبت کن و قوربون صدقه اش برو بزار بیشتر به تو وابسته بشه 

خواهر شوهرت هم زیادی حرف زد بگو تو مگه خودت زن نیستی؟ با مادرت و دوست و آشنا غیبت نمی کنی؟ منم عین خودت 

اگه تو زندگی من فتنه بندازی آهم دامن خودت و زندگیت و میگیره بترسونش 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
همش میگم سکه یه پول شدم ابروم برد ادم بده نشونم داد گفت بهم حرفمون میزنی فتنه ای الی بلی هزار حرف زد ...

هیچ هم سکه یه پول نشدی 

یه کم قوی و قلدر باش جلو اونا 

الان گفته به شوهرت و پدر شوهرت؟ بگو همه زنها با جاری درد و دل میکنن، اونی روش سیاهه که می‌ره فضولی و ...

نه فعلا نه ولی تهدید کرد میگه اگر دهنم نبندم بقول خودش ک ب بقران من کاریش ندارم اینقد دریده و سلیطس یک بار گفتم نمیبخمشت هزار پیام داد تهمت میزنم بهت تا طلاقت داداشم بندازه ک یک بار دیه پرو نشی برامن من هیچ نمیگم اینطوره بگم هیچ... مادرش همینطوره یک بار گفتم فرق میذاری بین عروسا رفت گفت فحش داد بهم خواست بزنم الکی رفت خونه پدرش گلکی حتی