2777
2789

من سن کمی دارم بچه هم دارم خانواده شوهرم خیلی اذیتمم میکنن همش حرف میزنن همش شوهرم پول بهم بده دعواعه لباس بخرم همینطور مادرشوهرم هم عجوزه هزاران بار بخاطرش تا مرز طلاق رفتم خواهرشوهرمم یه ادم تهمت زن و دو بهم زن و فضول من جاریم پیام دادیم بهم دیگه این ب بهونه عکس رفته تو گوشی جاریم همه چی خوند اونم حرف زد ولی حرفای من بیشتر و بدترین بودن 😭ادامه..

چون من خیلی اذیت میکنن بااون خوبن همش حرفاشون میشنوم ب روم نمیارم حرفای بدی زدم راجبشون این خواهر شوهرم ک دید رفت ب مادرش گفت همه چیو همش اذیتم میکنن خانواده شوهر خواهر شوهرمم اذیتم میکنن چون خانواده شوهرم پیششون بد من گفتن اینطور میکنن ب من من توسری خورم منم حرفشون زدم تو پیاما اونم همش گذاشت کف دشت مادرش ینی مادرشوهرم و داداش کوچیکش ینی برادر شوهرم ک این فتنس و اینکه من گفتم من خوشم نمیاد ازشون همش خواهر شوهرم خرج میکنه از پدرش بااینکه شوهر داره پیام داد تهدیدم کرد ک میگم ب بابام و شوهرت اینقد تاحالا هم راجبم حرف میزنن پیش همه بهم میگن ولی ب روم نمیارم حتی جلوم بهم حرف میزنن یا دم خونشون ک میرم پیششون میشنوم(همسایه ایم اخه)ولی باز نمیگم

خانوما من شوهرم یه ادم بدیه خیلی بد اگر فهمید با لباسام تو خیابون انداختم البته قبلش منو میکشه احتمالا چون زیاد از سر مادرشوهرم کتک خوردم هیچ جوره هم شرایط طلاق ندارم هیچ جوره هیچکس هم نداشتم باهاش دردل کنم بار اولمون هم نیست دردل کنیم تا مرز خودکشی رفتم دوکلام حرف زدم ک کاش نمیزدم خاک برسرم ولی بلور کنین بی گناه اذیتم میکنن خواهرشوهرم گفت روت سیاه فتنه ابروت بردم تو هی خودت خوب نشون میدادی ولی روت سیاه کردم اذیتم کردی ب بابام و شوهرتم میگم چ پیامایی دادی ابروم برد نمیدونم چطور از فردا تو روشون کنم سکه یه پولم کرد ما همسایه ایم اخه 😭😭😭

فدا سرت.

همچی هوچی گری کن. ک لال بشن.

کم نیاز.

بگو مگه دروغ گفتم 

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که همه برن به جهنم تو هیچی به کسی بدهکار نیستی

دوم هم از کجا میدونی به بهانه عکس رفته گوشیو دیده؟

شاید جاریه دیده باش بد رفتاری میکنن خواسته خودشیرینی کنه و خودش و عزیز کنه و گفتن که این بهانه رو به تو بگن تا با جاریت دشمن نشی؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اگه واقعا بد کردن خودتو ترسیده نشون نده بگو گفتم خوب کردم گفتم مگه دروغ گفتم ظالمین مظلوم گیر اوردبن ...

خدا شاهده بدن بدمم میگن ولی ب روم نمیارم اصلااا تو دارم همه جا حرفم میزنن بهم میگن هیچ نمیگم یک بار دردل کردم زدم ابرو خودم بردم حس میکنم سکه یه پول شدم اینا از اونانن ک پیش خودشونم کارای خودشون انکار و حاشا میکنن تا چ برسه پیش من و بقیه...