2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 54 پست
اهوازیا ولی اکثرا پوستشون روشنه سیسی😁

مامانم اهوازیه اخه سبزست اما چشماش خاکستریه منم گندمیم ولی چشمام سبز عسلیه داداشمم پوستش تیرست ولی چشماش سبزه از اونور خالم بوره و کلا روشنه دیگه همه مدلی داریم ولی تو اهواز مو و چشم روشن با پوست تیره زیاد دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم اهوازیه اخه سبزست اما چشماش خاکستریه منم گندمیم ولی چشمام سبز عسلیه داداشمم پوستش تیرست ولی چ ...

اتفاقا این مدل قیافها خیلی خاصه بنظرم 

مامانم واقا هر جا میره تو چشمه ازش تعریف میکنن با این سنش حتی

حتی یه لحظه هم پیش خودت فک نکردی من که این برنامه رو نمیبینم جرا وارد تاپیک شدمو چیشد تصمیم گرفتم ای ...

چون قیافش رو دیدم و قیافش رو دوست داشتم و توی چند تاپیک دیگه هم دیدم در موردش حرف میزنن

ولی چرا باید به شما توضیح بدم ؟

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

😂😂😂😂شاید میخواد لباشو خیس کنه😂از این به بعد دقت میکنم بش

ببین همین دیگه 

اره میخواد لباشو خیس کنه ولی خب آخه انسان نرمال در حالت عادی چند بار زبونشو‌بیرون مباره؟؟؟

ب نظر من که تیک داره

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چون قیافش رو دیدم و قیافش رو دوست داشتم و توی چند تاپیک دیگه هم دیدم در موردش حرف میزننولی چرا باید ...

نه خب واسم سوال بود که چرا یه نفر وقتی برنامه ای واسش ارزش نداره میاد وارد تاپیک میشه این همه تایپ میکنه که ثابت کنه واسش ارزش نداره..

وایب عقده ای بودن گرفتم.. البته ببخشیدا.. حس درونیم بود

نه خب واسم سوال بود که چرا یه نفر وقتی برنامه ای واسش ارزش نداره میاد وارد تاپیک میشه این همه تایپ م ...

نظر همه محترمه موفق باشید

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....