دوتایی باهم بگو بخند میکردن شوهرم دبگه هیچ ب من نگاه نمیکرد الان برگشتیم خونه قلبم هزار تیکه شده همینجور دارم گریه میکنم شوهرم میگه چی شده گفتم هزچی سر درد دارم
هر چی پرسید چرا ناراحتی کسی چیزی گفته هیچی نگفتم فقط دارم گریه میکنم
افرین بهش نگفتی وگرنه بدونی میدونه و این کار میکنه دو برابر اذیت میشی
ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید
الان که نه .ولی یه موقعی که هر دوتون حالتون خوب بود .بگو عزیزم دوس دارم توجهت به من باشه از اینکه با دخترخالت صمیمی بشی زیاد خوشم نمیاد من به تو اعتماد کامل دارم میدونم فقط من دوست داری ولی خب تصویر قشنگی نداره باهاش انقد صمیمی بشی
این شرایط رو خودم داشتم من .اینکه مسئله های کوچیک و بریزی تو خودت و به روش نیاری کم کم تو رو از زندگی سرد میکنه