2777
2789

دوتایی باهم بگو بخند میکردن شوهرم دبگه هیچ ب من نگاه نمیکرد الان برگشتیم خونه قلبم هزار تیکه شده همینجور دارم گریه میکنم شوهرم میگه چی شده گفتم هزچی سر درد دارم

هر چی پرسید چرا ناراحتی کسی چیزی گفته هیچی نگفتم فقط دارم گریه میکنم

از کل دنیا متنفرم

افرین بهش نگفتی وگرنه بدونی میدونه و این کار میکنه دو برابر اذیت میشی

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی که میدونی هست یه داستانی درست کن و نرو

این مسئله رو هم ب روی شوهرت نزن.هی ب اسم ابجی ابجیت صداش کن جلوی شوهرت.غصه نخور تو انتخاب نهایی و ابدی شوهرتی قوی باش

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"

خب چرا نگفتی بهش 

اگه قضیه برعکس بود واکنش شوهرت چی بود؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ب نظرت بگم بهش؟غرورم اجازه نداد بگم ولی دارم داغون میشم حالم خیلی بده

من بودم میگفتم 

پیشه خودم سوال میشد اگه قضیه برعکس بود عکس العملش چی بوده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چی بگم ب نظرت؟

الان که نه .ولی یه موقعی که هر دوتون حالتون خوب بود .بگو عزیزم دوس دارم توجهت به من باشه از اینکه با دخترخالت صمیمی بشی زیاد خوشم نمیاد من به تو اعتماد کامل دارم میدونم فقط من دوست داری ولی خب تصویر قشنگی نداره باهاش انقد صمیمی بشی 

این شرایط رو خودم داشتم من .اینکه مسئله های کوچیک و بریزی تو خودت و به روش نیاری کم کم تو رو از زندگی سرد میکنه

قند روزای تلخ منی دخترم

رفته خاستگاریش شوهرم دخترخالش بهش گفته نه

خب شوهر منم قبل من رفته خواستگاریه دختر دایش اونم گفته ته

اتفاقا خیلی باهاش صمیمیم

حالا مثلا چ اتفاقی افتاده دیگه نباید نگاه هم کنن

بعد بجای آبغوره حرف دلتو با آرامش ب همسرت بگو

بگو من تاراحت میشم با دختر خالت اینقد راحتی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم