2777
2789
عنوان

چرا اینجا جو مشتنجه

72 بازدید | 9 پست

من اینجا اومدم تجربه شخصی مو به اشتراک بزارم دیگران استفاده کنند ولی انگار افراد اینجا پرخاشگر بهم پرخاش می‌کنند واقعا زشته احترام همو نگهدارید 

سلام. این کارو نکن. 

هیچکسی نمیدونه بعد مرگ چی میشه. شاید چیزی درست نشد. شاید بد تر شد. 

نمیشه بگیم که خودکشی یعنی رهایی! اینطور نیست

حسی که دارید رو درک میکنم، متوجهم که چقدر بهتون سخت گذشته که به اینجا رسیدید.

شاید الان فکر کنید که آخرشه.

اما نیست. همیشه یک راهی وجود داره.

الان حالتون بده پس بهتره سعی کنی به چیزی فکر نکنی

پاشو آب بخور و بخواب و به چیزی فکر نکن!.

این مشکلاتی که شما گفتید قابل حل شدن هست

خودکشی دیگه چیه؟ یکم قوی باش. یکم مرد باش!!

به جای فکر به خودکشی، فکر کن چجوری باید پیشرفت کنی!

یک مدت استراحت کن و به مغزت استراحت بده 

بعد برو دنبالش چیزی که میخوای 

و حرف دیگران مهم نباشه برات. و خودتون رو به هیچ وجه نباید با کسی مقایسه کنید.

هنوز اول راهه و کلی مونده 

پس نکن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. این کارو نکن. هیچکسی نمیدونه بعد مرگ چی میشه. شاید چیزی درست نشد. شاید بد تر شد. نمیشه بگیم که ...

شما جای من نیستید که یه بابای معتاد دست بزن کل کودکی دوران تحصیل تو خراب کنه باعث شه روان تو ازدست بدی فقر گیر کرده باشی کار گیرت نیادهمه ردت بکنند همه ازت بزنن جلو تو درجا بزنی نتونی نیازهای روزمره خودتو برآورده کنی قلب دردی بشی مادرت مریض بشه بخاطرت از اونور خنگ ترین افراد فامیل ازت جلو بزنن ازدواج کنند تا کی درد سر حسرت شکست

شما جای من نیستید که یه بابای معتاد دست بزن کل کودکی دوران تحصیل تو خراب کنه باعث شه روان تو ازدست ب ...

متاسفم بابت تجربه های سختی که داشتید و سختی هایی که کشیدین. بله هیچکسی جای هیچکسی نیست.

اما میفهمم. متوجهم

خودتون هم میدونین تنها چیزی که باعث میشه از این سختی ها راحت شید این هست که مستقل بشید

دور شید از خانواده 

کار میشه پیدا کرد. 

باور کن میشه. سخته اما میشه 

متاسفم بابت تجربه های سختی که داشتید و سختی هایی که کشیدین. بله هیچکسی جای هیچکسی نیست.اما میفهمم. م ...

یکساله گشتم نشده همت داشتم که واسه کار از این شهر به اون شهر رفتم راه نجاتی پیدا نکردم ولی دیگه نمیتونم زندگی کنم امیدی ندارم فقط مرگ میخوام منم دلم کار میخواد پول میخواد ازدواج میخواد ولی تا کی بن بست خوردن از بچگی داشتم میرفتم روانپزشک دیگه هیچی ازم نمونده

یکساله گشتم نشده همت داشتم که واسه کار از این شهر به اون شهر رفتم راه نجاتی پیدا نکردم ولی دیگه نمیت ...

واقعا نمیدونم چی بگم. فقط میتونم بگم نکن

مطمئن باش یک روزی اینا هم درست میشه

امیدوارم زود حالتون بهبود پیدا کنه و از این شرایط سخت رها بشید.

و به چیزی که میخواین برسین