2777
2789

سلام خانوما. من خودم کارمندم و حقوق دارم شوهرم خونه و ماشین رو به اسم خودش خرید و بنامم نزد بهش میگم منم پول دادم و شریک بودم میگه تو پول میدی برای خودت و زندگی خرج میکنم در آینده هم چیزی به اسمت نمی‌زنم حتی شریکی فقط به اسم پسرمون میزنم گاهی

میگه مگه چند تا ماشین بخریم شاید یکیش به اسم تو باشه

واسه خونه و ماشینی که الان داره هم حقوقم رو دادم همه کلی از طلاهام رو فروختم

الان هم دارم قسط وام میدم و هیچی جز سه تیکه طلا دستم نیست

حرفش منطقیه؟؟

امشب بهش گفتم من اینجوری نمیتونم باهات زندگی کنم گفت نکن برو پی زندگیت تا سنت رد نشده 

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن زور داره واقعا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

باید مجبورش میکردی که سه دونگ به نامت بزنه.

خیلی بهش گفتم قول داد گفت باشه بعد یه روز بدون اینکه به من بگه رفت سند گرفت

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

حق داری ولی قبل از اینکه چیزی میخرید باید با هم صحبت میکردین که اگه شما هم میخوای هزینه کنی بنام هر دوتون بشه 

الانم اگه میدونی خوبی هایی داره شوهرت

دیگه دنبال دعوا نباش و زندگیت رو کن و از این به بعد پولت رو تو خونه خرج نکن و برای خودت پس انداز کن 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
از این به بعد پولتو تو خونش خرج نکن .طلای مخفی بخر برا خودت نشونش نده اصلا.کم کم جمع کن واسه خودت خو ...

بهم میگه پول خرج نکن دیگه جایی توی زندگی من نداری چون من زن خانه دار نمی‌خواستم و اگه شاغل نبودی هیچ وقت باهات ازدواج نمی‌کردم

انگار باید باج بدم

بهم میگه پول خرج نکن دیگه جایی توی زندگی من نداری چون من زن خانه دار نمی‌خواستم و اگه شاغل نبودی هیچ ...

😑😑😑😑😑

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

حق داری ولی قبل از اینکه چیزی میخرید باید با هم صحبت میکردین که اگه شما هم میخوای هزینه کنی بنام هر ...

میگه باید خرج کنی و گرنه نمیتونیم باهم زندگی کنیم من زن خانه دار نمی‌خواستم