2777
2789
عنوان

خانوادم اصلا براشون اهمیت نداره

384 بازدید | 36 پست

من تمام روز میرم انباری پایبن خونه چون دیگه خستم از همه یبار نمیان ببینم من چیکار میکنم اصلا براشون مهم نیست الان رفتم خونه دیدم همشون راحت خوابن چرعا خاموش انگار من وجود ندارم دلم میخواد همین الان از،این خونه برم اصلا فک نکنم متوجه بشن کاش من نمیامدم اصلا منو با این همه مشکل تنها گذاشتن

۱۱اردیبهشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره چیزی نمیگن کلا منو از خووشون جدا کردن انگار

خب از اول این مدل بودن یا اتفاقی افتاده

چرا تو باید بری انباری

اوتا مجبورت کردن یا خودت خواستی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خب شاید حس میکنند دوست داری تنها باشی وو توی سنی هستی که تنهایی رو ترجیح میدیدو نمی‌خوام مزاحمت بشن

نه بهشون گفتم حالم بده میدونن چه حالی دارم ولی دره تلاش نمیکنن حتی بدون من بیرون میرن نمیا بهم بگن 

۱۱اردیبهشت

نه بهشون گفتم حالم بده میدونن چه حالی دارم ولی دره تلاش نمیکنن حتی بدون من بیرون میرن نمیا بهم بگن

خب چرا حالت بده

چرا باهاشون بیرون نمیری

بگو منم میام

خب از اول این مدل بودن یا اتفاقی افتادهچرا تو باید بری انباریاوتا مجبورت کردن یا خودت خواستی

از رفتاراسون خسته شدم میرم اونجا گریه میکنم  از دست همه چیز کلا همه توجهشون روی خودشونه الان نباید بیان یبار ببینم چمه میدونن افسردم بارها خواستم خودکشی کنم ولی بازم انقدر بی اهمیته

۱۱اردیبهشت

شاید رفتار خودت باعث شده ک ازت دوری کنن

بازم یه تلاش نباید بکنن امروز رفتم  اونجا تا دم در رسیدم دیدم اشکم در اومد رفتم رو پله ها گریه کردم فهمیدن ولی حتی نکردن بیان ببین چمه فقط در بستن چون باز بود

۱۱اردیبهشت

نمیتونم حالم خیلی بده چند ساله تنها تو خونم افسردگی دادم دانشگاهم انصراف دادم حتی ابنم نمیدونن

ببین تا خودت بفکر خودت نباشی کسی بفکرت نیستن

مثلا چیکارت کنن

خودت دنبال چی هستی

وقتی یه تکون بخودت نمیدی چطور اونا هولت بدن ب جلو

مثلا انباری رفتن و یا گریه کردن چیزیو حل میکنه

پاشو از قدمای کوچیک شروع کن

شده از خوشنویسی یا کتاب گوش دادن

یا آشپزی کردن

یه پدر و مادری ک دنیاشون و افکارشون با تو فرق داره چیکار کن برات

شاید فکر میکنن اینطوری راحتری

توقع چی داری وقتی خودت ساکنی دنبال این نباش کسی باعث حرکتت باشه

بازم یه تلاش نباید بکنن امروز رفتم اونجا تا دم در رسیدم دیدم اشکم در اومد رفتم رو پله ها گریه کردم ...

خب منم باشم دیگه حوصله کسی ک یا گریه میکنه یا تو خودشه یا میره تو انباری رو ندارم

حرف بزن بابا

مثلا برا چی گریه میکنی

بازم یه تلاش نباید بکنن امروز رفتم اونجا تا دم در رسیدم دیدم اشکم در اومد رفتم رو پله ها گریه کردم ...

تو خودت تلاش نمیکنی برا اینکه حالتو خوب کنی

انتظار تلاش از بقیه رو داری

عجیبه بخدا