2777
2789
عنوان

موندم انجام بدم یا نه

64 بازدید | 8 پست

بچه ها من قبلنم تاپیک زدم اما نتونستم تصمیم بگیرم راستش خیلی مشکلات عجیب غریبی برام پیش میاد مالی که اگه بگم برگاتون میریزه یا مثلا زود زود مریض میشم تیروییدم مشکل پیدا کرد کلی خرج نمونه برداریو اینا شد بعدش سرگیجه شدید گرفتم الان چند وقته دارو میخورم ،چند ساله مدام سردرد و چشم درد دارم میرم دکتر میگن چشمات سالمه کاری از دست ما بر نمیاد یعنی اگر معجزه های خدا نبود الان سرپا نبودم یکی چند وقت پیش بهم گفت شاید بخاطر اسمته بعضیا اسمشون تو دسته حادثه سازه و باید عوض کنن ابجد اسم منو حساب کردگفت حتما عوض کن،حالا من موندم درسته این قضیه یعنی اصلا همچین قوانیینی خدا تو خلقتش قرار داده؟؟کسی راجبه تغیر اسم به این دلیل چیزی شنیده؟

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

نه اسم عوض کردن به این راحتی نیست ممکنه بد تر بشه اگرم یه وقت اسمت عوض کردی یه گوسفند عقیقه کن گوشتش بده فقرا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دنبال همچین چیزایی میری عاقبتش میشه همین که دیگه نمیتونی به مغزت اعتماد کنی

معلومه که همچین چیزی نیست 

اسمتو عوض کنی میزان tsh و t4 خونت عوض میشه؟؟؟؟ نه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
نه اسم عوض کردن به این راحتی نیست ممکنه بد تر بشه اگرم یه وقت اسمت عوض کردی یه گوسفند عقیقه کن گوشتش ...

اره روششو بهم گفتن هم قربانی هم باید اذان تو گوشم بگن

وقتی دنبال همچین چیزایی میری عاقبتش میشه همین که دیگه نمیتونی به مغزت اعتماد کنیمعلومه که همچین چیزی ...

نه آرمایش تیروییدم نرماله یه ندول درمد یه دفعه 

اره روششو بهم گفتن هم قربانی هم باید اذان تو گوشم بگن

دوست داشتی برو تو یوتیوب ویدیو تغییر اسم استاد کاوه رو ببین شاید کمکت کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه آرمایش تیروییدم نرماله یه ندول درمد یه دفعه

اسمتو عوض کنی ندول غیب میشه؟نه

پس نرو دنبال این چیزا ندول هم اگه اندازه اش بزرگ نباشه و تو سونو و چک ۶ ماهه رشد نداشته باشه موردی نداره شایعه دارو میده دکترت و احتمالا نتیجه پاتولوژیت مشکلی نداشته پس نرو دنبال ماوراالطبیعه

زندگیتو بکن 

من با احترام به خرافات اعتقاد ندارم اعتقاد داشته باشی خودتو تو مسیرش میزاری و اتفاق میوفته واست

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم