2777
2789
عنوان

عروس مو مشکی یا رنگ

108 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من دو ماه دیگه عروسیمه و نمیدونم موهام رنگ کنم یا مشکی باشه 

البته اینو بگم‌ که موهای خودم مشکی بود تو دوران نامزدی قهوه ای کردم و اگه بخام برای عروسی مشکی کنم دیگه تا چند سال نمیتونم رنگ کنم 

رنگ 

نهایت تغییر

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام برا عروسیم مشکی بود خیلی راضی بودمالانم‌رنگ نکردم حس میکنم اکه رنگ کنم سنمو بالا نشون میدهد ...

خب اگه ریشه موهام تا دو انگشت مشکی باشه پایین به بعد دکلره کنم بعد رنگ نقره ای بزنم قشنگ نمیشه سن میبره بالا ؟

خب اگه ریشه موهام تا دو انگشت مشکی باشه پایین به بعد دکلره کنم بعد رنگ نقره ای بزنم قشنگ نمیشه سن می ...

بنظرم واسه عروسی  از ریشه دکلره بکنی شیک تره بعدا هم دربیاد قشنگ میشه و مد هم هست نصف مشکی نصف دکلره 

بنظرم واسه عروسی از ریشه دکلره بکنی شیک تره بعدا هم دربیاد قشنگ میشه و مد هم هست نصف مشکی نصف دکلره

اگه از اول ریشه مشکی باشه پایین دکلره نقره ای خاکستری دودی چی ؟