2777
2789
عنوان

چقد دنیای بعضی پسرا کثیفه

223 بازدید | 6 پست

دو ماه تموم با رفتاراش منو گیج خودش کرده بود خدا شاهده نخخخخ مستقیم میداد بهم 

تا حدی که فکرم کاملا روزانه درگیرش بود

قبل‌تر شنیده بودم دوست دختر داره دختره آشنا هم بود اما رفتارای این پسر جوری بود انگار بهم علاقه منده نگین توهم زدی یا چی آدم میفهمه یکی کرم بریزه

منم به شک افتادم که شاید فقط شایعه باشه و دوست دختری در کار نیست منکه مستقیم ندیدم یا نشنیدم...

از کار خدا پیجشو گاها با پیج فیک نگا میکنم یه ناخن کار اتفاد زیر دستم دیدم این فالوش داره ناخن کاره فامیلشم نبود

شک کردم و ایدی اون دختره که بهش شک داشتمو سرچ کردم دیدم اونم فالوش داره با خواهر و دارو دستش

و برای اکثر پستاش این دختر کامنت میزاره و رفیقشه

خب این پسر تو پیج این ناخن کار چیکار میکرد اگه دوس پسر این دختره نباشه....

لعنت بهش لاشیییییی خیلی لاشییییی بود 😭😭😭😭

خدایا من واقعا داشتم بهش علاقه مند میشدم دخترا بعد مدت ها حس هیجان و امید به زندگی پیدا کرده بودم من این پسرو سالهاست میشناسم خودش با رفتاراش سعی داشت ذهنمو درگیر کنه خدا ازش نگذره 

تو رو خدا یه چیزی بگید آروم شم خیلی حالم بده

چطور ممکنه یکی تو رابطه جدی باشه و اینطوری ذهن دخترای دیگه هم درگیر خودش کنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ولش لیاقتتو‌ نداشت 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالمممم خیلی بده خیلیچقدر امید داشتم بهش😭😭😭

ایشالله خدا یکی بهترشو بزاره سر راهت‌ ❤

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بحث ذاته

شمام خداروشکر کن ک اول راه فهمیدی میرفتی عاشقش میشدی وسط راه ازت درخواستای نامعقول میکرد چی؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بحث ذاتهشمام خداروشکر کن ک اول راه فهمیدی میرفتی عاشقش میشدی وسط راه ازت درخواستای نامعقول میکرد چی؟

دو ماهه فکرم درگیرش خدا ازش نگذره 

چطور ممکنه دوس دختر داشته باشی اینجوریم رفتار کنی اخههههه

تا عمر دارم از پسر جماعت دیگ میترسم و بی اعتمادم😭😭

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤