2777
2789
عنوان

بچهاا شوهرم راهکار برای شوهر پرنسس

212 بازدید | 20 پست

یه بحثی پیش اومد ک مقصر خودشه الان پنج روزه ک قهره ن پیامی ن زنگی هیچییی از همم دوریم 

راهکار میخام الان ک قهریم برام سخت نیس چون عادت کردم میره بعد ی هفته میاد 

حتی وقتی پیش همیمم بحث بشه ن حرف میزنه ن نگام میکنه هیچی مث روح میشم براش

ایا راهکاری هس؟

همه جورم باهاش حرف زدم ک رفتارت خیلی بچگونس از کلیپای روانشناس اینستابگیر تا خودم حرف بزنم و حتی تیکم انداختم ولی نتیجه اصلا نگرفتم ولی کسی نذاشتم بفمه چون خوشم نمیاد کسی بیاد وسط دعواهامون

از بعدام میترسم از روزی ک مهمون بیادو قهر باشه از روزی ک بچه داشته باشیم

زندگی مدارا با این موجودات سخته 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ادم میگفت مشکلاتمونو باصحبت حل کنیم ولی همش حرف بود

اینا‌همش شعاره عزیزم باورنکن

وقتی عصبی شد و اونی کاری که نباید میکرد رو نکرد بدون حرفاش شعار نیست

اکه شرایطش رو داری پیش مشاور برید

شوهر منم اینجوری بود یه روز براش قاطی کردم گفتم قهر که دم به دقیقه نمیشه ، بذار وقتی ناراحتی برام مهم باشه نه که عادی شه ، چند دفعه هم بهش گفتم النگوهات نشکنه پرنسس ، الان خودشو جمع و جور کرده ، دیگه قهر نمی کنه ، اوایل تند تند قهر می کرد منم چه مقصر بودم چه نبودم میرفتم منت کشی ، اما الان درست شد

اینا‌همش شعاره عزیزم باورنکنوقتی عصبی شد و اونی کاری که نباید میکرد رو نکرد بدون حرفاش شعار نیستاکه ...

مطمئنم نمیاد خودمم چن تا راهکار خوندم گفتم و اجرا کردم بی تاثیربود

شوهر منم اینجوری بود یه روز براش قاطی کردم گفتم قهر که دم به دقیقه نمیشه ، بذار وقتی ناراحتی برام مه ...

ینی منم قاطی کنم براش؟

ی سری منم بهش گفتم چ رنگ رژی دوس داری

وقتیم ک میاد برای اشتی نباید حرفشو بزنم ک چرااینجوری شد اصلا نمیذاره

همسر منم همینه ....تقریبا ۸ساله عادت کردم دگ 

ولی خب عذاب آوره

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
همسر منم همینه ....تقریبا ۸ساله عادت کردم دگ ولی خب عذاب آوره

دیگ واقعا خسته شدم دوسه روز اول گریه و ناراحتی دارم الان حساب کردم پنج روزه خبری ازش نیس سرطان ک نگرفتی زن گرفتی ولش میکنی رو هوا