2777
2789

بخدا خسته شدم پنج ماهه عقد کردم تو این پنج ماه بلا نمونده که سرم نیومده باشه همش بهش میگم بهم توجه کن محبت کن بفهم منو ساعت یک شب میگه بیا بریم بیرون بیرونی که با خستگیه بیرونی که می‌دونم چون خستس قراره خیلی اعصاب خورد کنی درست کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی منم عقدم همسرم خیلی رفیق بازه خستم کرده 😭😭😭

:) همش فقط از خونه به بهونه های مختلف می‌ره بیرون بقران خسته شدم من از یه شهر دیگه به امید شوهرم اومدم اینجا 

چه تجدید نظری خواهر مگه میتونم الان پا پس بکشم؟ 💔

چرا نتونی 

دختر عمو خودم یک هفته مونده ب عروسی با کارت پخش شده و جهاز چیده شده گفت نه      من نمیگم جدا شدن خوبه  ادم باید برای زندگیش تلاش کنه ولی تلاش دو نفره خوبه 

چرا نتونی دختر عمو خودم یک هفته مونده ب عروسی با کارت پخش شده و جهاز چیده شده گفت نه من نمیگم ج ...

عزیزم متاسفانه من خریت کردم باهاش رابطه داشتم الان بابام اینا بفهمن بدبختم میکنن من که نمی‌دونستم اینطوری میشه

عزیزم متاسفانه من خریت کردم باهاش رابطه داشتم الان بابام اینا بفهمن بدبختم میکنن من که نمی‌دونستم ای ...

اونم رابطه داشت، ببین الان رابطه و ... یه چیز حل شدست  بعدم شوهرت بوده گناه ک نکردی