2777
2789

پسره خیلی خوشگله تحصیلکرده هم هس از لحاظ عقلی و اینا سالمه ولی یه نوع خاصی از اتیسم داره با میگرن شدید جوری که دوستم میگه بیچاره هر هفته پیش دکترای مغز و اعصابه ، پسره ده سال هم از رفیقم بزرگتره ولی چهره ش خیلی خوبه قد و هیکلش عالی .حالا دوستم میگه دیشب بهش گفته تو داری به من خیانت میکنی تو اینستا دیدم چه پستایی لایک کرده بودی و بهونه های الکی در صورتیکه تا چند وقت پیش بهش گفته بوده میخوام بگیرمت و اینا . حالا با دوست من بهم زده و کات کرده دوستمم خیلی دوسش داره و پیگیرشه من بهش میگم بخاطر بیماریش امکان داره که بهم زده باشه  میخوام ببینم نظر شما چیه و اینکه بنطرتون اگه اون اقا برگرده با این شرایط که گفتم رابطه اینا درسته یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوستت بگو به فرض محال برگشت و اصلا به ازدواجم رسید 

طاقت داره بچشم همون مدلی باشه ؟ 

این اقا مشخصه علاوه بر مشکل جسمی شکاکم هست و همین بسه برا زهر شدن زندگی دوستت

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هر هفته دکترمغزواعصابه ولی سالمه؟ 🙁

حالا چون پست لایک کرده خیانت کرده یعنی 

نمیدونم والا شایدم درست نباشه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

هر هفته دکترمغزواعصابه ولی سالمه؟ 🙁حالا چون پست لایک کرده خیانت کرده یعنی نمیدونم والا شایدم درست ن ...

از لحاظ عقلی سالمه چون یه بار تو کافه دیدمشون اصلا باورم نشد با هاش حرف زدم عالی بود مسکلی نداشت ولی خودس گفته نوعی اتیسم داره با میگرن شدید