2777
2789
عنوان

کتابخانه های شیراز

76 بازدید | 7 پست

سلام یک کتابخانه که بشه توش گشت و کتاب خودمون پیدا کنیم و بخونیم و امکاناتشم زیاد باشه و کتاب زیادی هم در رنج سنی نوجوانان داشته باشه و که بشه با دوست هامونم بریم و اینکه برای عموم باشه مثلا کلاس هفتم هشتم نهم که توی شیراز باشه می‌شناسید؟ 

کتابخانه دانش آموز

سلام عزیزم خوبید ببخشید این کتابخانه برای کنکوری ها هم هست ؟

بعد هرروز صب تا غروب بازع ؟؟؟

پسرونه هست یا دخترونه هزینه عضویت چقدره

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبید ببخشید این کتابخانه برای کنکوری ها هم هست ؟بعد هرروز صب تا غروب بازع ؟؟؟پسرونه هست ...

سلام بله برای کنکوری ها مناسب هست یه روز در میون برای خانمهاست روزهای زوج از ۷ صبح تا ۷ شب هست

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
سلام بله برای کنکوری ها مناسب هست یه روز در میون برای خانمهاست روزهای زوج از ۷ صبح تا ۷ شب هست

جدی ممنونم رعایت میکنن ؟

جوش خوبه آخه من یجا میرفتم بچه های هشتم نهمین اومده بودن فقط حرف و رفت و آمد 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
جدی ممنونم رعایت میکنن ؟جوش خوبه آخه من یجا میرفتم بچه های هشتم نهمین اومده بودن فقط حرف و رفت و آمد

آره خوبه من که خوشم اومد به هر حال هیچ جا خوب مطلق نیست به هدفت فکر کن و واسش بجنگ سر و صدا که چیزی نیست......

آره خوبه من که خوشم اومد به هر حال هیچ جا خوب مطلق نیست به هدفت فکر کن و واسش بجنگ سر و صدا که چیزی ...

البته من متاهلم و ظهرا تا ساعت ۲ ظهر تنهام کلا از اون به بعد همسرم میاد ولی خب یه یکم سرگرم میشم بنظرتون همون خونه بمونم بهتره با این شرایط یا کتابخانه ؟

برو حتما برو اگه هر روز نه ولی هر چی میتونی برو جو اونجا باعث میشه بیشتر درس بخونی تو خونه آدم به اندازه کتابخونه آدم درس نمیخونه