2777
2789
عنوان

تجربه من بیست روز بعد از خیانت

1235 بازدید | 19 پست

بچه ها شاید اکثرشون کاربری منو بشناسید . همین امروز کاربریم برگشت . یک ماه تعلیق شده بود . اگه دوست داشتید داستان منو دنبال کنید . ببخشید از،قبل تایپ نکردم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

دنیای عجیبیه... 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

اینم بگم لطفا به کاربری نگار عاشق پیام ندید . اون کاربری دست خواهرمه . من اکانت دیگه زدم دیگه وارد اون کاربری نمیشم . ماجرای خیانت شوهرم رو خانوادم نمیدونستن خواهرم از طریق اون کاربری که استفاده کردم فهمید به فنا رفتم . طفلک زنگ زد دوساعت گریه میکرد . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

۲۰ روز از وقتی که فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده میگذره . اولش خیلی عصبانی بودم . گفتم فقط طلاق. بعد رفتم اوضاع خانوادم رو دیدم تصمیم گرفتم یه بار اضافه رو دوششون نباشم تو این شرایط 

خب بگو ارغوان خانم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه هفته تو خونه خوابیدم فقط . از خونه بیرون نمی‌رفتم از سرکار میومدم تو اتاق خودمو حبس می کردم گاهی میرفتم بیرون غذا میخوردم گاهی یه کنسرو یه لقمه نون پنیر میخوردم گاهی هم از گشنگی تلف میشدم ولی حال غذا خوردن نداشتم . یه لحظه عصبانی‌بودم از کاری که شوهرم باهام کرد یه لحظه گریه می کردم به حال زندگی از دست رفته ام 

بعد از یه هفته به توصیه یه دوست با یه تراپیست ارتباط گرفتم . اگه هستید اعلام کنید بدونم واسه خودم تایپ نمی کنم 

تا قبل اون تجربه مراجعه به تاپیکت نداشتم . و به جرعت اعلام می کنم تراپی یه نور تازه وارد زندگیتون می کنه . چشماتون رو باز میکنه . بار سنگین مشکلات روحی رو از دوشتون برمی‌داره.  نمی‌تونید باور کنید چه معجزه ای برای من اتفاق افتاد . 

عزیزم ادامشو چرا نزاشتی

من شما رو دنبال میکردم تا اون ماجرای ازدواج جاریت ک بهم خورد 

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی