2777
2789
عنوان

بیاید بگم امروز مامانم چکار کرد

716 بازدید | 32 پست

سلام 

مادرم خیلی زنه شادیه ، امروز رو قرار مجلس و برنامه داشت خونش به قول ما جنوبی ها روضه داشت همه اومده بودن شلوغ شد ....

حالا مامانم یه لباس نازک بدن‌نمای مشکی مال ۴۰ سال پیش از کمد یا چمدون نمی‌دونم از کجا پیدا کرد پوشید

یه چادرهم گرفت دستش که مثلاً سرش کنه ، از لباسه نازک تر

هر کدوم از دوستاش نیومده داخل غش غش میخندیدن و خونه رو گذاشته بودن رو سرشون وسط روضه عکسای تار و بی مفهوم گوشیشون رو بهم نشون میدادن و هی از هم عینک غرض میگرفتن....

از جاشون تکون نمیخوردن و هر چی پذیرایی جلوشون می‌گرفتم همین جوری میخوردن با وجود اینکه مادرم میزبان بود  

همش در حال خندیدن بودن ...

دیگه آخرتی مراسم خانم مداح که ایشون هم از دوستای مادرم بود یکم برای امام حسین خوند و ما سینه زنی کردیم

یهویی بلند شدن وایستادن و چنان جواب میدادندو گریه کردن که چشمای مامانم شده بودکاسه خون

وای بخدا مغزم هنگ کرده بود

موقع رفتن هم دوستاش بهش گفتن به آش رشته طلبت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میرفتن حج آش پشت پا پخته بود ما پرسیدیم چندنفر مهمون داری که تدارک ببینیم گفت صدنفر بااین حال ما تدارک ۱۲۰نفر رو دیدیم خلاصه ۲۰۰نفر مهمون دعوت کرده بود هرکی هم میمومد میگفت من دعوت نکردما خودشون اومدن

حالا اگه مامان من باشه از اول تا آخر میگه 

ساکت باشید 

حرف نزنید

گریه کنید 

و مدام روشو تنگ میگیره و چشم غره میره 

یا میاد آشپزخونه غرغر میکنه چرا درست عین آدم پذیرایی نمیکنید

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

اخرشو نفهمیدم

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید