از روستا فرستادن ولی نصفش مزه خاصی نداره نمیشه خالی خورد باید کمپوتش کنم
چجوری؟
بعضیا شربت درست میکنن زردالورو میزارن یکم بجوشه😐که به نظرم نرم میشه
مامانم میگه زردالو شکر و یکم اب بریزی تو شیشه بعد شیشه رو بزاری ابجوش😐
من اینم قبول ندارم😂🤦🏻
نظر خودم اینه زردالوهارو بزاری تو شیشه شربتشو درست کنی بریزی تو شیشه
درشو ببندی برعکس بزاری تو قابلمه ابجوش تا درش پلمب بشه و میکروباش بمیره کپک نزنه😐
شما بگید کدوم روش،یا روش جدید و بهتر بلدین بگین🥲