2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداریم منفی بود

91 بازدید | 16 پست

اخرین بار۲۸اردیبهشت پریودشدم امروز ازمایش دادم منفی بود چندروزه پای سمت چپم زانو به پایین شدید دردمیکنه حالت تهوع دارم زیرشکمم درد میکنه سردرد دارم باین علاعم فکرمیکنم باردارم ولی ازمایش منفی بود ممکنه زود ازمایش داده باشم نشون نداده باشه یا این دردهام بخاطر پریودنشدن هست قبلا وقتی عقب مینداختم خیلی کمردردپادردداشتم

نه دیگه اشتباه نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دوماهه عقب میندازم بعدپریودمیشم ایندفعه هنوزپریودنشدم حتی احساس میکنم شکمم بزرگ شده ممکنه کیست ب ...

خب تنبلی داری دیگه

تحت درمان نیستی ؟

احتمالا نفخ باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خب تنبلی داری دیگهتحت درمان نیستی ؟احتمالا نفخ باشه

تنبلی هم دارم چرا تحت نظربودم دکترم رفته خارج ازکشور میخام انلاین ویزیت بشم باز میگم شاید ازمایش نشون نداده باردارم

تنبلی هم دارم چرا تحت نظربودم دکترم رفته خارج ازکشور میخام انلاین ویزیت بشم باز میگم شاید ازمایش نشو ...

بعد یک ماه و نیم حداقل باید مشکوک میشد

اره تایپیکات یا دعوای جاریه. یا کتک و فحش شوهر. یا خوار خفیف شدن از مادرشوهرباز با این اوضاع دنبال ...

توی کدوم زندگی دیدی زن وشوهردعوانکنن یا مادرشوهر وجاری دعوا نکنن 

زندگی همه این چیزا هست بخاطرهمین بچه نداشتن حسرت بخوری و بگن نازایی دردش بیشتره

توی کدوم زندگی دیدی زن وشوهردعوانکنن یا مادرشوهر وجاری دعوا نکنن زندگی همه این چیزا هست بخاطرهمین بچ ...

کتک زدن دیگه توهر زندگی ای نیس.  این همه دعوا و فحش هم دیگه عجیبه.  قبل بارداری خوب درموردش فک کن بعد نیلی تایپیک بزنی با وجود ۲تا بچه طلاقم داد