2777
2789

ده ساله ازدواج کردم و شوهرم هیچوقت تو زندگی پشتم نبود اجازه داد خانوادش هر بی احترامی به من و خانوادم و بچه هام بکنن و خودش خوش و خرم باهاشون رفت و اومد و گفت و خندید...

هر موقع خواستم از ناراحتیام بگم به جای صحبت کردن عربده کشید و وسایل خونه را شکست...

پای همه ی فامیل و خانوادم را از خونم برید از بس که بد اخلاقه باهاشون...

همیشه خودش را برای بابا و مامانم میگیره با اینکه اونها هر جا پول کم داشتیم کمکمون کردن هر جا پرستار بچه خواستیم با جون و دل بچه هامون را نگه داشتن خیلی وقتا برامون غذا فرستادن...تو همه ی این سال ها خانواده ی شوهرم نبودن هیچ جای زندگیمون...فقط وقتی به‌پسرشون نیاز دارن زنگ می زنن و شوهرم میره...حتی نخواستن بچه هامون را ببینن...

الان من از شوهرم متنفر شدم همه ی مشکلاتی که با هم داشتیم حل نشده گوشه ی ذهنم مونده( نمی تونم دربارشون صحبت کنم چون تمام وسایل را رو سرم خورد می کنه)

نمی تونم باهاش رابطه ی درستی داشته باشم ازم انتظار داره خیلی مشتاقش باشم ولی نیستم و نمی تونم ادا در بیارم... 

الان چند روزه به خاطر این مساله قهره...

شما راهنماییم کنید دوستای گل...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونوادش اذیتت می کنن خب نرو سمتشون. شوهرت میذاره که قطع ارتباط کنی؟

حساسیت خودتو هم کم کن.

خونواده خودت هم هر کاری کردن برای دخترشون کردن ولی خب تو چرا پول از مامان بابات قبول می کردی!

هیچی دیگه صرفا کارایی که می کردی و باعث شد پر رو بشه نکن. بحثی نداری. زندگیتو کن از وجود بچه هات هم لذت ببر‌.

وقتی نمی شه با شوهرت حرف زد، خب نزن.

خونوادش اذیتت می کنن خب نرو سمتشون. شوهرت میذاره که قطع ارتباط کنی؟حساسیت خودتو هم کم کن.خونواده خود ...

با خانوادش قطع رابطه کردم با خودش هم حرفهای روزمره میزنم نه حرفهای دلمو...ولی دیگه دوستشم ندارم

درخاستمو قبول کن تا بگم

درخواست قبول نمیکنم خوشگل 

منطورتو گرفتم شوهر دارم با اینکه خیانت کرده توقع گرمی تو رابطه داره

مادرم ام اس داشت بابام ازش توقع رابطه و گرمی داشت هر روز دعوا و درگیری مردای دیگم همه همینن از درد و دل خانوماشون متوجه شدم تو هر شرایطی توقع عشقبازی دارن