2777
2789
عنوان

به هر کی بگه یه میلیون میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 135 پست
ممنونم خانوووماگر خواستی بگو خودم انجام میدم♥️

بیشتر باور و تلقینه

من خیلی اعتقاد دارم

برو یه برگه بردار وسطش بنویس و در عین حال تکرار کن

و با حس و حل عالیییی و یقین کامل «خدایا شکرت که انگشترام براحتی پیدا شدند و من بی نهایت خوشحالم.خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت »

انگار دو دستت کرردی و لمسشون می کنی ذوق کردی و خوشحالی

بعد سه بار با نوک خپدکار بزن رو برگه بعد دور نوشته شکرگزاریت دایره بکش حالا شش مرتبه با نوک خودمار ضربه بزن به برگه

دور تا دور دایره رو اعداد۳۶۹ رو بنویس و در عین حال با حس خوب تکرار کن

در اخر نه تا ضربه دیگه بزن و چشماتو ببند و در حالی که با ذوق داری انگشترا رو تو دستت نگاه میکنی لبخند میزنی و از خدا تشکر میکنی

دیگه بعد کلا فکرشو نکن انگاری دیگه پیدا شدن و دغدغه ای نداری

⚘خدایا شکرت❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اینجا میان تاپیک میزنن طلا پیدا کردیم میتونیم برداریم برای خودمون؟بهشوتم میگیم صاحبش راضی نیست بدشون میاد 

ببینید چه حالی میشه کسی که چیزی گم میکنی مخصوصا طلا

خودم چند تا تیکه طلا گلم کردم تو سال های مختلف هنوز چشمم دنبالشونه و راضی نیستم کسی استفاده کنه

سوره حمد را بدون والضالین بخون ، بال روسریتا گره بزن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.