2777
2789

بچه ها تقریبا این چن روز رو پشت سره هم اسنپ گرفتم متأسفانه ماشینشون کولر نداشت ک حسابی گرمازده شدم و حالت تهوع گرفتم و سردرد و...بماند با دوستم ک عقب نشسته بودیم راننده ی ۴۵ ساله ی کج و کوله با چشماش از اول تا آخر مسیر معذبمون کرد و بهمون فشار روحی وارد کرد با نگاه هیزش.. هی هم ترمز می‌گرفت کم میموند بخوره تو اون یکی ماشین.. حالا اون روز ک گذشت باز هرچی اسنپ گرفتم کولر نداشتن امروزم ظهر اسنپ گرفته بودم پدرم دراومد تا برسم خونه چن بار حالم خراب شد از گرما تو مسیر پولشو پرداخت کرده بودم نمیدونم چیشده بود پول ب حساب خودم برگشت خورده بود تا رسیدیم نا نداشتم تو ماشین بشینم سریع پیاده شدم با سرگیجه ضعف برم خونه ک یهو دیدم راننده هی داد میزنه خانوم خانوم پول نزدی گفتم آقا زدم اگ مشکلی هس ب پشتیبانی بگو باز داد میزد خانوم خانوم ی آبروریزی را انداخت مجبور شدم زیر آفتاب بمونم با سرگیجه دوباره پول بزنم وسط خیابون.. یعنی جلو درو همسایه خجالت کشیدم

شمام لطفأ نظرتونو راجع ب اسنپ بگین

من ک دیگ نمیخوام از اسنپ استفاده کنم

قاتل اون دختره هم عضو اسنپ بود 

اسنپ اصلا نظارت نمیکنه جدیدا فقط بلده برا هر مسیر کوتاه کرایه های گزاف حساب کنه

من هزار و خورده ای سفر با اسنپ داشتم و عمری باشه خواهم داشت 

اسنپ اکو پلاس بگیرید که کولر بزنن معمولی ها نمیزنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که همیشه نقد میدم اون روزم همسایه مون اسنپ گرفته بود لغو نشده بود دعواشون افتاد

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

خب تو ک میدونستی برگشت خورده چرا دوباره پرداخت نکردی؟

واس خیرات ک کار نمیکنن😐😐

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

من هزار و خورده ای سفر با اسنپ داشتم و عمری باشه خواهم داشت اسنپ اکو پلاس بگیرید که کولر بزنن معمولی ...

والا من معمولی ام سوار شدم زدن

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

شوهر من هیچوقت نذاشته اسنپ نصب کنم، قبلا که شاغل بودم با تاکسی میرفتم، سوار شخصی نمی‌شدم، الانم جایی کار داشته باشم، سرکوچمون آژانس هس با همون میرم، شخصی و اسنپ برا ما قفل هس 

خب تو ک میدونستی برگشت خورده چرا دوباره پرداخت نکردی؟واس خیرات ک کار نمیکنن😐😐

دقیقا اینجور مواقع پول برمیگرده حساب مسافر نه راننده و راننده باید دوباره بزنه 

اگه نزنه انگار پول نداده

یه جا توی توییتر دیدم یه خانمی، قسمت اسم رو توی اپ اسنپ نوشته بود: اگه کولر نمی زنید این درخواست اسنپ رو قبول نکنید.

ایده ی جالبیه.

اما مجبورا باید اکو انتخاب کنی.