2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین بی بی چک این مدلی که الان دوتاشونو واستون فرستادم از وندفو داشتم که اصلا باردار نبودم 

اصلا هم دیگه سمت این برند نمیرم این برندو وقتی بهش اعتماد میکنم که دوخط همرنگ بهم بده

البته بازم امیدوارم که در مورد من اشتباه کنه و شما واقعا باردار باشی عزیزدلم

من چندین بی بی چک این مدلی که الان دوتاشونو واستون فرستادم از وندفو داشتم که اصلا باردار نبودم اصلا ...

چه خط قشنگی هم انداخته کیست نداشتی یا داروی هورمونی مصرف نکرده بودی؟ 

چه خط قشنگی هم انداخته کیست نداشتی یا داروی هورمونی مصرف نکرده بودی؟

من پلی کیستیکم عزیزم ولی از دکتر خودم و دکتر سونوگراف پرسیدم گفت پلی کیستیک اصلاباعث مثبت شدن بی بی چک نمیشه

نه عزیزم هیچ دارویی استفاده نکرده بودم🫠

من پلی کیستیکم عزیزم ولی از دکتر خودم و دکتر سونوگراف پرسیدم گفت پلی کیستیک اصلاباعث مثبت شدن بی بی ...

امید وارم خدا زود دامنتو سبز کنه عزیزم منم به هالش خیلی دل بسته، بودم ک متاسفانه منفی 

من پلی کیستیکم عزیزم ولی از دکتر خودم و دکتر سونوگراف پرسیدم گفت پلی کیستیک اصلاباعث مثبت شدن بی بی ...

قربونت عزیزم همچنین شما😍

حالا شاید این مارک واسه من فقط کاذب میشه چون همزمان با بی بی چکای دیگه امتحان میکردم منفی بود البته خودکاری مدیکورم مثبت کاذب زد که اونو خیلی تو نی نی سایت دیده بودم مثبت کاذبشو

شماهم با برندای دیگه تست کن اگه مثبت بود حتما حامله ای گلم