2777
2789
دلم واسه ات تنگ شده بود باز می خوام برم محو شم شما و جانا کوچولو عشق من هستید پریا جان رفیق مهربونم ...

فدات دل ب دل راه داره...چرا بری محو بشی؟ مرسی عزیزدلم لطف داری مهربون😍🥰

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات دل ب دل راه داره...چرا بری محو بشی؟ مرسی عزیزدلم لطف داری مهربون😍🥰

فضای سایت اصلأ خوب نیست متاسفانه کلاً فضای مجازی تبدیل شده به مرکز فحاشی و توهین حتی به مادر هم رحم نمی کنند بدترین فحش ها رو میدن متاسفانه چرا نمی دونم مادر کلمه مقدس توی همه‌ی ادیان نباید به خاطر حرف جزئی بی احترامی بشه بهش 

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

سلام نسترن جانم خوبی بانو؟ دورتبگردم من😍😍دلم واستون تنگ شده بود... چی بگم یه کامنت کاملا مودبانه و ...

سلام به روی ماهت 

عجب، آزادی بیان موج می‌زنه اینجا 

حرص نخور ، مراقب خودت و جانا جانم باش 🥰😘

سلام به روی ماهت بله میس زهرای خودمون 😘

دلم واسه ات تنگ شده بود مهربون 😍 دختر گلت خوبه؟ چقدر خوبه رفیقت پزشک باشه 😁😎 مامانم هر موقع می‌ره حرم دعات می کنه نسترن جان 🫂♥️ اینقدر از مهربونیت و برخورد خوبت براش تعریف کردم که نگم 😍از موقعی هم که قرص ویتامین 5 هزار می خوره چشماش دیگه سیاهی نمیره  خدا رو شکر بهتر 

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.

سلام به روی ماهت عجب، آزادی بیان موج می‌زنه اینجا حرص نخور ، مراقب خودت و جانا جانم باش 🥰😘

روبیکا رو ندیدی پس 😂 

سلام به روی ماهت عجب، آزادی بیان موج می‌زنه اینجا حرص نخور ، مراقب خودت و جانا جانم باش 🥰😘

سلام قربونت برم‌ مهربونم 

اره واقعا خیلی خیلی زیاد هم موج میزنه،‌ فکرکنم فحش میدادم کمتر از یک ماه تعلیق‌ میشدم

فداتشم عزیزدلم چشم 🥰

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

دلم واسه ات تنگ شده بود مهربون 😍 دختر گلت خوبه؟ چقدر خوبه رفیقت پزشک باشه 😁😎 مامانم هر موقع می‌ره ...

دکتر نسترن منم همین خالتو دارم 

دراز ک کشیدم بلند میشم جلو چشم سیاهی میره 

برا منم میتونه موثر باشه؟

21 سالمه