2777
2789
عنوان

فروردینی ها

150 بازدید | 37 پست

به نظرتون فروردینی ها چجورین؟ من فروردینیم امشب همسرم به شوخی گفت اگه امشب بچه دار بشیم چه ماهی به دنبال میاد گفتم فروردینی میشه گفت وای نه من نمیتونم تحمل کنم گفتم مجبور نیستی منو تحمل کنی میگه من دوست دارم ولی شما فروردینی ها اخلاقای رو مخ دارین.داداشش فروردینه به شدت ازش بدش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم برخورد البته این خواهرش هم همش بد فروردینی ها رو میگه یک دفعه چون وسایل خونه من زیاده گفت شما آشغال جمع کنین

یا دخترش خیلی گریه می‌کنه بهش گفتم چرا گریه می‌کنی مامانتو اذیت می‌کنی گفت دخترم چون فروردین ه بد اخلاقه

من بابام فروردینیه 

راست میگه واقعا قلق دارن تا بتونی دستشون بگیری

نه اینکه بد باشن 

ولی تا قلقشون دستت نیاد بیچاره ای

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"