2777
2789

من نمیدونم باید چکار کنم خیلی وقتا دوست دارم خودمو بکشم که از شر خودم راحت بشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

من 

از خونه بیرون نمیرم با کسی حرف نمیزنم و حالم از خودم بهم میخوره 

لیاقت هیچیو ندارم هیچی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا اینجوری بودم. یه چند تا کار زیبایی کردم الآن دیگه نمی‌تونم بگم از خودم متنفرم اما هنوز نتونستم خودم و بدنم رو دوست داشته باشم. در واقع اصلا در این رابطه اعتماد به نفس ندارم. 

انقدر به خودت گیر نده

هر چی بیشتر به ظاهرت نگاه کنی و حساس باشی صورتت بد تر میشه و بیشتر ازش بدت میاد

رها کن

و سعی کن روی اعتماد بنفست کار کنی پادکست یا کتاب در این مورد بخون

اره موقعی که دچار افسردگی حادشدم

از چهرم بشدت متنفرشدم جوری که ازخودم عکس نمیگرفتم همه جا ماسک میزدم خودمو تواینه نگاه نمیکردم

حتی دوستتم دست گذاشت روقران ک چهرم خوبه

نامزدم بارها قسم خورد که چهرم خوبه اگ ماسک برندارم میره باز از چهرم متنفربودم

تا ی ذکریو چندبارخوندم معجزه شد

و ب چهرم علاقه مندشدم

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

چه ذکری

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم گفتن ۵۱۱۰ذکر یاخالق

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥