2777
2789
عنوان

بابام بزور میخواد شوهرم بده

259 بازدید | 18 پست

۱۷ سالمه تو سن کم شوهرم داد نامزد بودم جداشدم البته الانم سنم کمه 

نمی‌دونم چجوری روش میشه میگه باز شوهر کن الان به پسره اومده خواستگاری بابام گیر داده آقا من بدم میاد چیکار کنم 

هروز باهم دعوا داریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن کوتاه نیای من از اون هیولای اشغال خیلی میترسیدک اگه حرف میزدم کنم می‌زد یه بار نامزدی موفق داشتم به بار هم ازدواج اجباری بدون خواسته قلبی مثل سگ پشیمونم چون بدون شناخت تو سه روز عقد و دادن تو این کارو نکن 

نهایت میخواد کتک بزنه بذار بزنه ولی بله نگو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یا خدا الان ۱۷ سالته نامزد کردی جدا شدی الانم میخواد شوهرت بده!چرا؟ وضعتون توب نیست

وضعمون عالیه ربطی به این نداره

فکر می‌کنه چون جداشدم به بار دیگه کسی منو نمیگیره

این پسره مجرده پسر خوبیه از نظر پدرم 

منم باکرم 

سعی کن کوتاه نیای من از اون هیولای اشغال خیلی میترسیدک اگه حرف میزدم کنم می‌زد یه بار نامزدی موفق دا ...

من به نفر دیگرو می‌خوام 

هیچوقت نمی‌زارم بزور منو شوهر بدن مگه الکیه

فقط نمی‌دونم باید چیکار کنم کجا برم به کی پناه بیارم

خب ببینش شاید پسر خوبی بود

من فقط ۱۷ سالمه

همسنای من دارن دوس پسر بازی می‌کنن من به بار جداشدم دوباره به ازدواج مجدد کنم با این سن کم؟

من اصلا کس دیگرو می‌خوام اگه اونم الان بیاد ازدواج نمیکنم چون واقعا زوده