2777
2789

اون یکی میگه نوتیف دوست دختر شوهرمو دیدم 

اون یکی از خیانت مادرش میگه یکی میاد میگه زندگی خودشه خوبه می‌کنه مادر منم خیانت می‌کنه 

کی ما اینجوری شدیم ؟! 

چرا انقدر همه چی داره ترسناک میشه 

من از عادی سازی دارم میترسم 

چندساله دیگه معلوم نیست چی به سرمون بیاد 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

ترسناکه بشدت ....

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وحشت میکنممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خیلیییی

از ازدواج میترسم😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

قشنگ شده فیلم ترکی

من با این سن کم دو ساله با دوست پسرم هستم و خانواده هامون هم راضین 

خداروشکر هر وقت هم دعوا کردیم یه وقت سریع اوکی شدیم یا با مشاور حرف زدیم

ولی واقعا عجیبه که زن و شوهرن و بچه دارن بعد سر چیز مسخره دعوا میفتن یا خیانت هست و اینا

من وحشت میکنممم

اینکه خیانت داره عادی میشه واقعا ترسناکه

همه جا 

از پستای اینستا بگیره تا اینجا 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

فیکه

اونی که با افتخار از خیانت مادرش می‌گفت برام قابل هضم نیست واقعا خداکنه فیک باشه

عادی سازی، نکته‌ی اصلی

حتی اینستا هم همینطوره 

به عنوان یه سوژه طنز دارن ازش استفاده میکنن