2777
2789
عنوان

خانواده 🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان اون نگه اش می‌داری🤣💔🥺🥺

من خودم در حال حاضر یکیو می‌خوام زندگی منو گردن بگیره بزرگوار 😂🥺هعییی دلم گرفته

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

من خودم در حال حاضر یکیو می‌خوام زندگی منو گردن بگیره بزرگوار 😂🥺هعییی دلم گرفته

هعی کسی پیدا نمیشه متاسفانه 

درست میشه 💔

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم  

یه عمر حبسمون کردن بعد اعتراضم میکنن چرا نمیتونی حرف بزنی چرا روابط اجتماعیت خوب نیس 

ببین همینکه من ادم میبینم فرار نمیکنم برین خداتونو شکر کنین

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

هعی کسی پیدا نمیشه متاسفانه درست میشه 💔

هر کی دور و برم بود داره می‌ره چی درست میشه دیگه کی میخواد درست بشه درستم بشه دیگه این سن جوونی من برنمیگرده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

سلام عزیزم اشتباه میکنید منم یه مادر پسر چهارده سالم هیچ مادر پدر بد بچشو نمیخاد

هعی ابجی 

خانواده ای ک باعث میشن تو هرماه خودکشی ناموفق داشته باشی خوبه؟

تو مامان خوبی هستی🥺

خدا نکنه..... جدی من الان استعدادتو کشف کردم واقعاً قلمت قشنگه... پشتشو بگیر

مرسی 

🥺💙

هر کی دور و برم بود داره می‌ره چی درست میشه دیگه کی میخواد درست بشه درستم بشه دیگه این سن جوونی من ب ...

درکت می‌کنه آدما همینن

نگران نباش تو پیری کیفشو می‌بریم🙃💔