2777
2789
عنوان

توده لثه بیاید توروخدا نگرانم

73 بازدید | 12 پست

دوسال پیش دندون عقل فک بالا رو کشیدم حالا امروز دیدم لثه بالا کنار همون دندون عقلی که کشیدم یه چیزی سفته مثل دندونی که میخواد در بیاد باد کرده و سفته توروخدا کسی تجربه داره خیلی میترسم 

درد و اینا نداره فقط خیلی سفته

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ماساژ دادن برطرف میشه بعد یک مدت دیگه موتور میشه ؟

نه بابا سفت سرجاشه مثل دندون 

حتی حس میکنم دندون میخواد دربیاد

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
برو دکتر فرداچرا دندونو کشیدیجراح فک رفتیدرد داش

دندون عقل بود 

درد نداشت ولی کج بود کشیدم دوسال پیش

استخون فکه کم کم میره

آخه دوسال پیش دندون عقلمک کشیدم این توده رو امروز دیدم

مطمئنی دندون و کامل درآورده ...شاید یه تیکه ش مونده رشد کرده..من یه دندونم یه تیکه ش موندزمان جراحی دندون عقلم ،چون امکان درآوردنش نبود گفت به استخوان فکت وصله ، بعدش  گفت احتمالا رشد کنه ولی اونقدی رشد نمیکنه ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
آخه دوسال پیش دندون عقلمک کشیدم این توده رو امروز دیدم

من دوسال پیش ۳ تا دندون عقل نهفته جراحی کردم

پارسال نمیدونم کی دراومد دقت نکردم

بهتر شده ولی کامل نرفته

اگه توده س باید بری نشون بدی

واسه من سفته و درد هم نداره 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
مطمئنی دندون و کامل درآورده ...شاید یه تیکه ش مونده رشد کرده..من یه دندونم یه تیکه ش موندزمان جراحی ...

نمیدونم بخدا 

ولی دندونم که کشیدم خیلی کج و بد فرم بود

من دوسال پیش ۳ تا دندون عقل نهفته جراحی کردمپارسال نمیدونم کی دراومد دقت نکردم بهتر شده ولی کامل نرف ...

وآسه منم دقیقا سفته دردهم نداره  

با لمس حس کردم قشنگ انگار داره دندون درمیاد

نمیدونم بخدا ولی دندونم که کشیدم خیلی کج و بد فرم بود

پس باید بری عکس بگیری ..زودتر برو یوقت عفونت نکنه اگه تیکه ای چیزی مونده برات درش میارن .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌