2777
2789

ولی اینجا خیلی جای عجیبی و متفاوتی هست 

مثلا هرکسی عکس خودش رو گذاشته بدون استثنا میگن واییی اسی چقدر خوشگلی😍

البته خودم هم چه زشت چه معمولی چه خوشگل اینجا ببینم میگم زیبا هستی

میزان اعتمادم صفر درصده به اینجا😂

اگ بگی خوشگلم میکوبن‌ میزارنت‌ کنار😂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

خب مگ مریضن بگن وای زشتی 

ی روحیه آدمو داغون کنن. اونی که عکس میده میگه بگید قشنگم یا نه. یعنی اعتماد به نفس نداره و نیاز به شنیدن داره

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کافیه یکی عکس بزاره بگه من خیلی خوشگلم واقعا تکم 

همه میریزن سرش

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

حالا کافیه یکی عکس بزاره بگه من خیلی خوشگلم واقعا تکم همه میریزن سرش

اون دیگه اعتماد بنفس کاذب دارا

باید به تعادل برسوننش🤣🤣

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

وای باورتون نمیشه یکی عکس گذاشته بود که بیاید ببینید چه وایبی میگیرید ازم . یکی گفت وایبی نمیگیرم هی بهش گفت توحسودی و من نیازی به تایید تو ندارم عکس خودتو بزار ببینم چه شکلی ای (حالا خودشم همچین مالی نبود) بعد یکی گفت چی بگم، بعد استارتر اون تاپیک پرید بهش که چطور برای بقیه  که عکس میزارن اینقدر غش و ضعف میرید و تعریف میکنید🤣🤣🤣🤣🤣

من اگه اعتماد به نفس اینو داشتم با چنگال به جنگ آمریکا میرفتم🗿🥄

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿                           

اون دیگه اعتماد بنفس کاذب داراباید به تعادل برسوننش🤣🤣

😂😂تعادل

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

وای باورتون نمیشه یکی عکس گذاشته بود که بیاید ببینید چه وایبی میگیرید ازم . یکی گفت وایبی نمیگیرم هی ...

کلا همیشه هم عقیده مردم ما اینه اگه بگیم کسی زشته چونکه حسودیم گفتیم

البته من عادت ندارم قیافه کسی رو مسخره کنم یا ایراد بگیرم ولی خب اکثریت معمولی هستن