2777
2789

آدمی که ۱۰۰تا خوبی نمیبینه کافیه یک‌جا یک‌ مشکل به وجود بیاد.جوری رفتار میکنه انگار یک ادم تنبل و از زیر کار دررو‌ بودی همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری براش نمیکنم و بعدش ب حرفاش ک میگه تو بی خیری تو حسودی فلان محل نمیدم ی بارم گفتم من ترجیح میدم بهم بگی بی خیر یا حسود تا مثل فلانی کلی خوبی کنم بهت. تهش بگی مگه چیکار کردین هیچ کار نکردین

یه نظریه روانشناسی می‌گه که بد ترین برخورد با این افراد اینکه مهر و محبتت رو از شون بگیری و تنها شوم ...

قبلا بیشتر از وظیفم کار میکردم.اما الان فقط طبق برنامه نه کمتر نه بیشتر

یه نظریه روانشناسی می‌گه که بد ترین برخورد با این افراد اینکه مهر و محبتت رو از شون بگیری و تنها شوم ...

واقعا ؟ پس چیکار کنیم  خویی ها هم ب چشم نمیان انرژی اذم تلف میشه

واقعا ؟ پس چیکار کنیم خویی ها هم ب چشم نمیان انرژی اذم تلف میشه

خوب اصلا خوبی به اون نکن 

ولش کن 

با یه پسر نمک نشناسی هفت ماه ارتباط داشتم 

بعد دیدم فایده نداره مثل گربه کور می مونه اصلا از اینکه این همه دارم بهش خوبی میکنم بعد جوابم رو به سردی میده 

ازش دور شدم ولش کردم دلم شکستا ولی دیگه تمومش کردم 

بعد از شیش ماه بهم زنگ زد گفت ای کاش اون روز ها اون حرف ها اون کار ها رو نمی‌کردم باهات پشیمونم 

خوب اصلا خوبی به اون نکن ولش کن با یه پسر نمک نشناسی هفت ماه ارتباط داشتم بعد دیدم فایده نداره مثل گ ...

من عضو خانواده چجوری ولس کنم ولی خب شدید مرز هامو براش تعیین میکنم سکم بی ملاحضگی کنه سفت و سخت برخورد میکنم