2777
2789

باورش سخت هست که فقط سه سال گذشته خوب که فکر میکنم انگار ده سال گذشته من اون آدم سه سال پیش نیستم به روزهای قبل بیماری مادرم که فکر میکنم فقط به عشق و حال فکر میکردم .همش فکر این بودم که چطوری خوشگل تر به نظر بیام چه جوری بیشتر بهم خوش میگذره به عشقم فکر میکردم این سه سال ولی......

انگار من چند لایه پوست انداختم .خدایا این زندگی هیچ جور عادلانه نبود و نیست .

اومدم اینجا دردودل کنم و بگم مامانم پت اسکن داده چون تومور مارکرش بالا بوده و فردا احتمالا جواب آزمایش میاد لطفاً  برامون دعا کنید چون من دیگه تحمل بیماری و عود و خدای نکرده متاستاز رو ندارم می‌خوام بدون ترس زندگی کنم حق ما از زندگی این نبود 

زندگی اصلا عادلانه نیست 

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاالله بزودی شفا پیدا کنه، باز از زندگیت لذت ببری، جبران شه این سه سال

زیارت عاشورای آیت‌ا.. حق شناس اگه تونستی بگیر واسه شفای مادر، عالیه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
میخا یچی بگم ولی میترسم ناراحت بشی

نگو عزیزم چون الان حالم خوب نیست دل نازک شدم 

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

سلام عزیزم جواب پت اسکن مادرت چیشد

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

منم حالم بده ...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
سلام عزیزم جواب پت اسکن مادرت چیشد

سلام عزیزم الحمدالله همه چی استیبل بود

سلام عزیزم منم سی سالمه و ی بچه سه ساله دارم ازت می‌خوام برام خیلی دعا کنی منم بتونم بچمو بزرگ کنم .منم کنسر سینه هرتو مثبت هورمون منفی دارم با سرعت رشد سی و پنج درصد و گرید سه .دقیقا عین مادر شما .الان جلسه پنجم شیمی درمانی هستم .میخواستم ببینم درمان مادرتون چند ساله تموم شده و تا الان همه چی خوب بوده ؟؟؟و اینکه شما هرسپتین ایرانی زدین یا خارجی ؟سینش تخلیه شد ؟

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏