2777
2789

سلام

دوستان چه کسایی با فرد قبلی با اینکه هنوز عاشقش بودن کات کردن و بعد از اون با کس دیگه ازدواج کردن؟

رابطه های بالای ۶ماه منظورمه

آیا اون فرد قبلی حسش براتون کمرنگ شد؟

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برام کمرنگ شد و خوشحال شدم که باهاش کات کردم و با همسرم آشنا شدم یک سال با طرف دوست بودم

هدیه ها کارایی که برات کرده خاطراتش هیچوقت اذیتت نکرد؟

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

هدیه ها کارایی که برات کرده خاطراتش هیچوقت اذیتت نکرد؟

انداختم دور 

اوایل یادش میوفتادم و اذیت میشدم اما سعی کردم فراموش کنم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من رابطه ام مدتیه کات شده 

تازه تو ۲۶سالگی باهاش آشنا شده بودم و اولین کسی بود که باهاش خاطره ساختم

بهم گفت کنار من خوشحال نیست و کات کردیم 

ولی هنوز بعد این همه مدت نمیتونم به کس دیگه فکر کنم

هدیه ای که دیت اول برام خریده کادوهای تولدم

همه خاطراتی که باهم ساختیم 

روزایی که میرفتم شرکتش و اون کار می‌کرد ومن خوابم می‌برد

همه اش خیلی داره اذیتم میکنه 

برگشت به اون رابطه امکان پذیر نیست به هیچ عنوان چون غرورم شکسته دلم شکسته

الانم ۲۷سالمه نمیتونم به کس دیگه فکر کنم

حالم خیلی بده

نمیدونم چرا اینارو اینجا مینویسم شاید چون ناشناسم 

شایدم اصلا کسی نخوندش 

منننننن سالهااااا گریه کردم

روزی نبود یادم نیاد

تا اینکه شاغل شدم و چون کارم سه شیفت بود هیییییچ تایم خالی نداشتم حتی به خودم فکر کنم

این باعث کمرنگی شد

ولی انگار یه گوشه قلبم خالیه 

یقینا باهاش خوشبخت نمی‌شدم

ولی خب انگار یه زخم کهنه دارم

با هر آهنگ با هر عروسی بهار بهانه ای....

الان خیلییییی خوشبختم

ولی خب اون یه تیکه قلبم و هزاران سوال ...

و نفرین مادرش انشالله بدترین عروس قسمتش بشه

چند سال با کسی بودم اولین رابطه ام بود آخر خودم کات کردم چون هیچ تلاشی برای جدی کردن رابطه نمی‌کرد بعدش با شخص دیگه که الان همسرم ازدواج کردم که خدا رو شکر میکنم رابطه قبلیم به جای نرسید 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منننننن سالهااااا گریه کردمروزی نبود یادم نیادتا اینکه شاغل شدم و چون کارم سه شیفت بود هیییییچ تایم ...

میفهممت 

منم کار میکنم درسم دارم ولی وسط درسم یادش میوفتم چون اشکالاتمو با حوصله بهم توضیح می‌داد

نمیخوام برگرده ها ولی قلبم داره آتیش میگیره

میفهممت منم کار میکنم درسم دارم ولی وسط درسم یادش میوفتم چون اشکالاتمو با حوصله بهم توضیح می‌دادنمیخ ...

من سالها دیوانه بودم انگار چند تا کتاب در این رابطه خوندم و تمام وسایلی که منو یادش نینداخته رو ریختم دور اون کتاب منو به زندگی برگردون ولی قلبمو نه

۲۴ سالههههه از آشناییتون میگذرهو ۱۸ سال از جدایی مون گذشته

🥲😭چقدر غمگین

امیدوارم خوشبخت باشی 

من سالها دیوانه بودم انگار چند تا کتاب در این رابطه خوندم و تمام وسایلی که منو یادش نینداخته رو ریخت ...

میدونی من همه لباسام به سلیقه اونه 

چیو بندازم دور

مغزمو چطور بندازم دور!