2777
2789
عنوان

درعرض یه ماه فقط دو کیلو کم کردم

62 بازدید | 11 پست

چیکار باید کنممم غذامم کمه واقعا

شام که عملا نمیخورم یا بخورم کلا دوقاشق برنجه  ناهارم برنج باشه کلا ۵تا۷قاشق میخورم

میان وعده هم یدونه میوه با چای 

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

ببین من دیدم ک کسایی ک میگن رژیمن ولی ریزخوری زیاد دارن 

مثلا  ببین بین روز چیا میخوری یا شیرینیو اینارم اگ میخوری حذف کن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من دیدم ک کسایی ک میگن رژیمن ولی ریزخوری زیاد دارن مثلا ببین بین روز چیا میخوری یا شیرینیو ای ...

اصلااا نمیخورم مطلقا کل وعده هام هموناست که گفتم با صبحونه که یا پنیر میخورم یا دوتا سفیده تخم مرغ با یک چهارم نون

ریزه خواری اصلا ندارم

اصلااا نمیخورم مطلقا کل وعده هام هموناست که گفتم با صبحونه که یا پنیر میخورم یا دوتا سفیده تخم مرغ ب ...

چن کیلویی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

اولا که بدون فعالیت فیزیکی وزن نمیاد پایین

در ثانی وقتی خیلی کم غذا می‌خورین بدن فکر می‌کنه رفته توی فاز قحطی و براحتی چربی نمی‌سوزونه

نهایتا هم اینکه کاهش وزن اصولی ماهانه بین ۲/۵ تا ۴ کیلوگرمه،بیشتر از این آسیب میزنه

۶۹

بنظرم اگ‌وزنت زیاد بوده و الان اینجور شدی دچار استپ وزنی شدی

اولا که بدون فعالیت فیزیکی وزن نمیاد پاییندر ثانی وقتی خیلی کم غذا می‌خورین بدن فکر می‌کنه رفته توی ...

من قبلا فقط با رژیم ۲۰ کیلو کم کرده بودم خب

ولی همینجا استپ کرده کمتر نمیشه یا به زور میاد پایین

بنظرم اگ‌وزنت زیاد بوده و الان اینجور شدی دچار استپ وزنی شدی

اره دقیقا همین بوده چیکلر کنم؟؟

اره دقیقا همین بوده چیکلر کنم؟؟

غذاهای پروتئین دار بخور بیشتر  ورزش کن چیزای فیبر دار مصرف کن  روزی یکساعت  پیاده روی تند انجام بده  

راستی رژیمت دقیقا چیه و چند ماهه لاغر کردی؟