2777
2789
عنوان

مصاحبه فرهنگیان

52 بازدید | 4 پست

سلام میشه تجربتون رو توی مصاحبه اختصاصی فرهنگیان بگید؟ 

یا مثلا چه کارهایی باعث میشه نمره خوبی نگیریم؟ یا نکاتی که باعث جذب مخاطب میشه و به کار میاد؟

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیار. کسایی بزارید که مصاحبه اختصاصی دارن 

من 28 مصاحبه دارم 

روز بعد کنکور وفرصت خوندن وتمرین زیاد ندارم

سرچ کن  کلیپ ببین حتمااااا خیلی سوالا مشترکه

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شال نزنی مقنعه مشکی چادر 

به نمازا همه چیزای مذهبی مسلط باش

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

و ی سوال 

عزیزم کنکور فرهنگیان چطور بود ؟رشتت چیه

کنکور فرهنگیان سخت بود یا اسون؟

بنظرت بیشتر از کدوم‌منبع کمک درسی سوالا شبیه بود؟

ممنون میشم راهنمایی کنی