2777
2789
عنوان

از تموم شدن کنکور و کلاسام ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 63 پست

جز معدود آدمایی هستی که از کنکورشون به خوبی یاد میکنن 😁

احتمالا خیلی مرتب درس میخوندی ...

یه بازه ای بعد از کنکور برام خیلی خسته کننده بود ولی بازم خوشحال بودم قرار نیست کتابی ببینم از کنکور 😂

You're all the things I've got to remember

جز معدود آدمایی هستی که از کنکورشون به خوبی یاد میکنن 😁احتمالا خیلی مرتب درس میخوندی ...یه بازه ای ...

من کتابامو کلی چیتان پیتان کردم،کلا خیلی با ذوق این مسیرو رفتم.

مرتب و پیوسته درس خوندم ولی خیلیی زیاد نه. واقعا کم خوندم به نسبت

الان میگم درس نخونم چه غلطی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کتابامو کلی چیتان پیتان کردم،کلا خیلی با ذوق این مسیرو رفتم.مرتب و پیوسته درس خوندم ولی خیلیی زیا ...

همون مرتب و پیوسته درس خوندی 😅برای اینه ...

بعد از کنکور برنامه بریز فیلم و سریال ببین 

اگه گواهینامه ماشین نداری برو کلاس تو اون بازه 

و هر چیزی که دستت بازه ...

من که بیشترشو میخوابیدم دیگه 😂

همون مرتب و پیوسته درس خوندی 😅برای اینه ...بعد از کنکور برنامه بریز فیلم و سریال ببین اگه گواهینامه ...

شوربختانه فیلم دوست ندارم اصلا

واقعا روانی میشممم 

آره کلاس رانندگی برم

وای رعشه افتاد به جونم ینیچی که کلاس نرم دیگه

شوربختانه فیلم دوست ندارم اصلاواقعا روانی میشممم آره کلاس رانندگی برموای رعشه افتاد به جونم ینیچی که ...

خب پس ...

نه گفتم اگه دستت بازه مثلا موسیقی و اینا هم خوبه اگه بتونی بری  ...سرتو گرم کن ،بستگی به امکانات شهرتون داره ،باشگاه و ...،چیزای هنریم سرگرم میکنن آدمو 

بسم الله جز موارد نادری 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

میدونم دارم میگم ینیچی که کلاس خصوصی نرم واسه کنکورهف

این اداها چیه😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خب پس ...نه گفتم اگه دستت بازه مثلا موسیقی و اینا هم خوبه اگه بتونی بری ...سرتو گرم کن ،بستگی به ام ...

وای خدایا بهتره بهش فکر نکنم چون دارم میترسم جدی، 

آره باید برم کلاس زبان اسپانیایی شاید

موسیقی...

وای باورم نمیشه منی که میگفتم کنکور تموم شه پشتمو نگاه نمی‌کنم الان دارم زارر میزنم

این اداها چیه😂

فکر کن بهت بگن کل روتین زندگیتو عوض کن

بابا من خودم از هیتر های کنکور بودم

امروز بعد کلاس زیست واسه تموم شدنش گریه کردم. فقط با جیغ به مامانم گفتم نخند که بخدا ناراحت میشم