2777
2789

نفقه یه دونه بچه برای پدر با ۴۵ تومن حقوق چقدر ممکنه باشه درصورتی‌که مادر شاغل و دارای حقوق و ملک و ماشین باشه؟

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصولا نفقه زیلد نمیشهبچه چند سالشه؟نهایت دیگه از پنج بیشتر نمیشه پمج هم بالا گفتم

پنج هم نمیزنن عزیزم زیر سه تومنه حالا بازم بپرسید 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
اصولا نفقه زیلد نمیشهبچه چند سالشه؟نهایت دیگه از پنج بیشتر نمیشه پمج هم بالا گفتم

اگه دانشگاه داشته باشه چی شهریه دانشگاه خودش خیلی بالاست که

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

عزیزم با دارایی پدر نفقه میدن نه شرایط مادر

اگه پروندتو دادن حل احتلاف اصلا تو حل اختلاف زیر بار نرو چون کم میزنن

بذار ارجاع بدن کارشناس؛ کارشناس بهتر میزنه

چند سالشه فرزندتون؟

کم کم ۴ رو میزنن 

میتونین از سایت کارشناسان شهرتون شماره کارشناس بردارین تماس بگیرین راهنمایی میکنن

عزیزم با دارایی پدر نفقه میدن نه شرایط مادراگه پروندتو دادن حل احتلاف اصلا تو حل اختلاف زیر بار نرو ...

اخه ۴ تومن به چه درد میخوره شهریه دانشگاه خیلی بالاست من گفتم حداقل ۱۰ تومن ای وای

عرض کردم کهاولاد بزرگتر باشه نهایت تا چهار و پنج برسه

خدا لعنتشون کنه الهی ۵ تومن پول یک دست لباس نمیشه

خدا لعنتشون کنه الهی ۵ تومن پول یک دست لباس نمیشه

نفقه خود زوجه به پنج نمیرسه چه برسه اولاد

اخرین نفقه زوجه که اعتراض زدیم سه و نیم بود

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه