2777
2789
عنوان

باردارم و خیلی استرس دارم😔

106 بازدید | 14 پست

من حتی فکرشم نمیکردم حامله شم تنبلی تخمدان شدید داشتم و دارم خیلی میترسم بچم چیزیش شه بخاطر تنبلی تخمدانم عدد بتامم پایینه اول ۱۷۰دورور بعد ۵۵۰

عالیه نگران نباشید 

الهی با سلامتی این دوران قشنگ رو طی کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع جنین به تنبلی ربط نداره من چند تا از دوستام تنبلی تخمدان دارن بچه هاشونم صحیح و سالم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

همون استرس سم برات بتات خوبه که من 50بودبتام روزموعد

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

هیچ اتفاقی نمیفته بچه سالم ب دنیامیاد 

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

چند هفته هستی؟ ممکنه زود آزمایش داده باشی برای همین پایین باشهنگرانم نباش عزیزم

والا نمیدونم چند هفتمه زود که دادم 😞منتهی این استرس داره اذیتم میکنه همش ترس از دادنش دارم برام دعا کنید 

عزیز دلم، کاملاً درکت می‌کنم، وقتی یه چیز غیرمنتظره مثل بارداری با سابقه‌ی تنبلی تخمدان پیش میاد، طبیعیه که نگرانی سراغت بیاد. ولی بذار یه چیزی بهت بگم که خیلی مهمه: تنبلی تخمدان (PCOS) به‌خودی‌خود باعث نقص جنینی یا آسیب به جنین نمی‌شه. خیلی از خانوم‌هایی که PCOS داشتن، بارداری‌های سالمی داشتن و بچه‌های سالمی به دنیا آوردن. چیزی که مهمه، مراقبت دقیق‌تر و کنترل منظم‌تر توی این دوران هست، که خب الان به‌خوبی شروعش کردی.

در مورد عدد بتا:

بتا باید توی ۴۸ ساعت حدوداً دو برابر بشه. شروع عددت ۱۷۰ بوده و بعد شده ۵۵۰ که این نشون می‌ده رشدش خوب بوده تا اینجای کار. این خودش یه نشونه‌ی مثبته. اما خب عدد بتا فقط یه بخش از ماجراست، و پزشک حتماً سونوگرافی و بررسی‌های بعدی رو هم انجام می‌ده تا مطمئن شه همه چیز خوب پیش می‌ره.

اگه هنوز سونو ندادی، تو هفته‌های آینده یه سونوی واژینال می‌تونه بهت آرامش بیشتری بده چون می‌تونن ساک بارداری و رشد طبیعی رو ببینن.

الان مهم‌ترین کارهایی که می‌تونی بکنی:

استراحت کافی

تغذیه سالم

مصرف دقیق داروها و مکمل‌هایی که پزشک داده (مثل فولیک اسید)

و مهم‌تر از همه، کاهش استرس چون استرس زیاد واقعاً روی روند بارداری اثر می‌ذاره.

قوی باش عزیزم، خیلیا با شرایط تو مامانای فوق‌العاده‌ای شدن. هر قدمی که برمی‌داری برای سلامت کوچولوت ارزشمنده. به دلت قرص باش. ❤️

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

عزیز دلم، کاملاً درکت می‌کنم، وقتی یه چیز غیرمنتظره مثل بارداری با سابقه‌ی تنبلی تخمدان پیش میاد، طب ...

عزیزم واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی و انقد دلگرمم کردی واقعا انسان خوش قلبی هستی امیدوارم از خدا هرچی میخوای بهت بده❤️❤️

عزیزم واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی و انقد دلگرمم کردی واقعا انسان خوش قلبی هستی امیدوارم از خدا هر ...

خواهش میکنم عزیزم❤️🥰🌼

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

ممنونم گل مهربونم

میشه از ته دلت برای منم دعآ کنی خدا به منم نی نی بده🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

میشه از ته دلت برای منم دعآ کنی خدا به منم نی نی بده🥺

عزیزم اولا از ته دلم برات آرزوی اینو میکنم به زودی مامان بشی ❤️❤️😘😘و مطمئن باش میشی عزیزم ❤️❤️ و یه سوال مشکلی ندارین مثل من مثلا تنبلی تخمدان ؟

عزیزم اولا از ته دلم برات آرزوی اینو میکنم به زودی مامان بشی ❤️❤️😘😘و مطمئن باش میشی عزیزم ❤️❤️ و ی ...

ممنون عزیزم🥺🌸ان شاءالله 🥺

نه فقط تیروئید دارم پارسال حامله شدم اردیبهشت ۱۲ هفته سقط شد

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"